houten-bokken-transport

Hoe worden mijn kozijnen bezorgd?

Niek
15 januari 2019

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. Je betaalt voor een klein kozijn niet dezelfde prijs als voor een grote schuifpui maar een prijs die past bij de afmetigen van jouw kozijn.

Transportsysteem

Om de transportkosten nauwkeuriger te kunnen berekenen, werken we met 4 typen houten bokken in verschillende afmetingen. Bij een bestelling wordt automatisch berekend welke bok het meest geschikt is op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. Elk boktype heeft een vaste verzendprijs. Je betaalt op deze manier nooit teveel voor de verzending van jouw kozijn(en).

Enkele stuks kozijnen tot een maximale afmeting van 1000 x 2000 mm worden per stuk verpakt en verzonden met de transportdienst. Dit kost €35,00 tot 1000x 1200mm of €45,00  voor kozijnen met een afmeting van 1000 x 2000 mm.

Voor de verzending van kozijnen breder dan bok type 4 of hoger dan 2500 mm wordt een meerprijs berekend. De maximale verzendkosten bedragen €225,00.

4 verschillende boktypen

Bij Toelevering Online hanteren voor de grotere orders 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Let op! De houten bokken zijn uitsluitend voor transport van kozijnen, er kan niet gehesen worden met de bok. Daar zijn de bokken niet voor gemaakt en niet op getest.

Zekerheid in de ochtend?

De avond vóór levering krijg je per mail een tijdsvak van 3 uur waarin jouw kozijn(en) worden bezorgd. Zo weet je zeker dat je niet de hele ochtend hoeft te wachten op onze chauffeur. Je kan er in het bestelproces voor kiezen om de kozijnen tegen betaling in de ochtend te laten leveren vóór 08:00 uur (€35,00 excl. BTW) óf vóór 10:00 uur in de morgen (€45,00 excl. BTW) verzendkosten per houten palletboktype.

Snelle manier van bezorgen

Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Om de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden, ben jij na de levering eigenaar van de houten bok. We komen de bok niet ophalen, dat doen we in het kader van duurzaamheid om zo de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen.

De houten bok is uitstekend om je de kachel mee aan te houden, of een bankje van te timmeren. Stuur je ons de foto toe? 😉

transportbokken-hout Voorbeeld van kozijnen op transportbok
Bekijk hier de video over ons transportsysteem:

Meer informatie over ons transportsysteem?

Wil je meer informatie over ons transportsysteem of heb je een vraag over de verzending? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon, chat, WhatsApp of mail. We zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 16.30 uur.

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×