Kozijnen details

Bij het samenstellen van je maatwerk kozijnen wil je precies weten hoe het kozijn eruitziet, want alleen zo kun je in de voorbereiding overal rekening mee houden. Met een overzicht van de kozijnen details geven we je een beter inzicht in de afmetingen en de sponningen die in het kozijn, raam of de deur zitten. Bij Toelevering Online bekijk je tijdens het samenstellen en na het plaatsen van de bestelling heel eenvoudig de kozijnen details.

Wat zijn kozijnen details?

De afmetingen en vorm van het kozijn noemen we kozijnen details. De details op een technische tekeningen geven je een beter inzicht in de afmetingen en de precieze sponningen die in jouw maatwerk configuratie zitten. De kozijnen details worden globaal op de werktekening getoond. Op de werktekening is bijvoorbeeld te zien dat een Mahonie kozijn 67 mm breed is, daarnaast is het bekend dat deze een diepteprofiel van 114 mm heeft.

Wat doe je met kozijnen details en voor wie is het interessant?

De kozijnen details geven weer welke sponningen technisch gezien er in het kozijn zitten. De sponningen kunnen verschillen bij verschillende vakvullingen, dan spreken we over binnendetails. De binnendetails zijn interessant als je wil weten hoe het aanzicht van het kozijn is als er wordt gekozen voor ramen en/of deuren. Deze zijn namelijk niet zichtbaar op de werktekening in de website. De werktekeningen op de website geven globaal de buitenzijde weer. Ook is de werktekening altijd globaal.

Kozijn details voor de afwerking van het kozijn

Er zijn naast de binnendetails ook randdetails. Bij de houten kozijnen zijn dit onder andere de kalksponning en renovatiesponning. Bij de kunststof kozijnen die wij leveren hebben we alleen een aanslag profiel. Dit is de afwerking aan de zijkant van het kozijn. De randdetails komen van pas bij het bepalen van de manier waarop het kozijn geplaatst gaat worden.

Detaillering houten en kunststof kozijnen

Alle details van zowel de maatwerk houten als kunststof kozijnen zijn te vinden bij de productinformatie op onze website. Ook vind je ze in de onderstaande bestanden:

Hout

Kunststof

Kozijnen details op ToeleveringOnline.nl

In het kozijn configuratieproces kun je de kozijn details bekijken op de werktekening die op elk moment in het proces is te downloaden. In de configurator bekijk je de werktekening door op het symbool met pen en papier te klikken. Bij het configureren van de populaire modellen bekijk je de werktekening in het overzicht van jouw kozijn.

Vragen over kozijnen details?

Heb je vragen over de kozijn details van ToeleveringOnline.nl? Stel dan je vragen aan onze professionele klantenservice, wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Wij zijn bereikbaar via de chat, website, WhatsApp en telefoon.

Neem contact op Direct beginnen met samenstellen

Bestel je maatwerk kozijn en bekijk de kozijnen details

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×