Triple glas of dubbel glas kiezen

Je hebt bij Toelevering Online de mogelijkheid om je maatwerk kozijnen met triple of dubbel glas te laten leveren. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen? Ben je nieuwsgierig naar de eigenschappen van hr++ dubbel glas en hr+++ triple glas? Wij vertellen je meer! 

Mogelijkheden glas kunststof en hout

Bij het vervangen van je kozijnen is het ook verstandig om te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van glas. Enkel glas is niet meer van deze tijd en daarom leveren wij standaard HR++ (dubbel glas), HR+++ beglazing en daarnaast ook veiligheidsbeglazing.

Hoogrendement glas wordt steeds vaker toegepast. Dit glas is goed voor het klimaat en het wooncomfort. Het glas heeft een dun isolerend metaallaagje aan de binnenzijde van een van de glasplaten en de spouw kan eventueel gevuld zijn met edelgas. Zowel hr++ dubbel glas en hr+++ triple glas is hoogrendement glas. Bij Toelevering Online leveren wij onze kozijnen standaard met HR-beglazing. Liever een onbeglaasd kozijn bestellen? Dat kan! Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren we bij Toelevering Online het glas mee het houten kozijn, kunststof kozijn of aluminium kozijn.

Triple vs. dubbele beglazing

Naast dubbel glas leveren wij tegenwoordig ook triple glas voor onze kozijnen. Waarom zou je voor triple glas gaan in plaats van dubbel glas? De derde glaslaag van triple glas zorgt voor extra isolatie en een lagere U-waarde. Hoe lager, hoe beter! De dikte van de glaslagen verschillen, zie onderstaande tabel. Let op: de opbouw is altijd genoteerd van buiten naar binnen. Lees hier meer over de opbouw van het glas.

Meer informatie over de verschillende soorten glas?

Meer weten over verschillende soorten glas en weet je niet welke je moet kiezen? Lees dan ook: Welk glas moet ik kiezen voor mijn kozijnen?

Heb je nog steeds vragen? Ons professionele team op de klantenservice staat elke werkdag en op zaterdag voor je klaar. Wij beantwoorden graag jouw vragen! Wij zijn bereikbaar via de telefoon op 0548 – 535 315 , chat, WhatsApp en mail!

De kozijnen van Toelevering Online worden geleverd door heel Nederland. Wij leveren onder andere in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Groningen, Utrecht en Overijssel.

Neem direct contact op

Bestel je maatwerk kozijnen bij Toelevering Online

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×