Kozijn maken

Zelf een kozijn maken is de ideale oplossing wanneer je een afwijkende kozijnmaat nodig hebt in je woning. Je kunt ervoor kiezen om een kozijn helemaal zelf te maken en monteren. Daar komt alleen wel heel veel bij kijken. Je moet nadenken over veel verschillende belangrijke onderdelen. Kies je voor hout of kunststof? Op welke manier zet je het kozijn in elkaar voor de langste levensduur? Hoe ga je je kozijn maken en afwerken? Een aantal vragen waar je rekening mee moet houden. Ben jij hier eigenlijk ook wel klaar mee? Wij helpen je verder bij het maken van kozijnen voor ieder nieuwbouw of renovatieproject!Zelf een kozijn maken

Je hoeft niet langer veel tijd en moeite te steken in het maken van kozijnen. Toelevering Online is jouw kozijnenleverancier voor elk project! Je kunt bij ons jouw maatwerk houten of kunststof kozijnen helemaal zelf naar wens samenstellen. Ze zijn al vanaf 5 werkdagen leverbaar op locatie, kant en klaar. Dit scheelt een hoop gedoe met gereedschap, kit en vooral tijd. Verder krijg je op de bestelde kozijnen en het bijbehorende glas van Toelevering Online nog eens 10 jaar garantie. Dit heb je helaas niet op zelfgemaakte kozijnen. Kortom: het scheelt tijd, moeite en een zere rug! Probeer het zelf en stel je eigen kozijnen samen met onze configurator!

Kozijn maken bij Toelevering Online

Een kozijn maken gaat heel eenvoudig bij Toelevering Online. In onze gebruiksvriendelijke configurator kun je je eigen kozijn van hout of kunststof namelijk samenstellen. In vier simpele en snelle stappen is het zo gepiept! De eerste stap is het invullen van de breedte en de hoogte van je kozijn. Vervolgens kies je de gewenste vakverdeling door het plaatsen van stijlen en/of dorpels. De configurator laat in de derde stap automatisch zien welke mogelijkheden er per vak zijn, bijvoorbeeld een raam, een deur of een schuifpui. Als laatste kies je de overige eigenschappen van het kozijn dat je aan het maken bent. Je kiest eigenschappen zoals de kleur, het soort onderdorpel, het type muuraansluiting, enzovoort. En dat is het! In vier simpele stappen heb je je eigen kozijn samengesteld die volledig bij jouw nieuwbouw- of renovatieproject past.

Laat jouw kozijn maken!

Wil jij wel graag een eigen maatwerk kozijn maken, maar vind je een bijzondere vakvulling of andere eigenschappen niet nodig? Dan biedt de productpagina een uitkomst. Op de productpagina staan een aantal standaardmodellen voor je klaar. Hier hoef je alleen nog maar je maten in te voeren en hier kun je kiezen aan welke kant de scharnieren van het raam dienen te zitten. Je kiest de kleur, de muuraansluiting, het soort glas en of je een ventilatierooster in het raam wilt hebben en je kozijn is gemaakt! Als je het daarna besteld, kan het kozijn al vanaf 5 werkdagen op locatie geleverd worden!

Hulp nodig bij het maken van een kozijn?

Ga je voor het eerst een kozijn maken? Wij snappen dat het lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken. Het deskundige team van Toelevering Online staat voor je klaar om je te helpen of adviseren! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact opnemen


Niek Wopereis van Toelevering Online
Wil je zelf een kozijn maken? Bij Toelevering Online stel je simpel en snel je eigen kozijnen samen in de configurator. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×