6-delige aluminium harmonicadeur met vaste loopdeur

Met de 6-delige aluminium harmonicadeur creëer je een grote opening tussen de woning en de tuin. Deze uitvoering heeft een vaste loopdeur een draait naar buiten toe. Onze harmonicadeuren worden afgewerkt met een luxueuze structuur coating voor een optimaal eindresultaat. Harmonicadeur op maat Jij bepaalt zelf hoe jouw harmonicadeur er uit komt te zien. Voer de afmetingen van het kozijn in en verdeel de vakken. Voer al je wensen en benodigdheden in en je ziet direct wat de prijs is van je kozijn en wat de levertijd is. Voor je het weet heb jij je aluminium harmonicadeur in huis!

7.737,53 al vanaf excl BTW
9.362,41 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
7.737,53
Prijs incl. BTW
9.362,41

Lijst met specificaties

Profiel aluminium harmonicadeuren Aluprof MB-86 Fold Line

Je kunt de aluminium harmonicadeuren samenstellen in één profiel. Namelijk het Aluprof MB-86 profiel.

Het Aluprof MB-86 profiel is een aluminium profiel met hoge isolatiewaarden. Daarnaast is het bij dit profiel mogelijk om een harmonicadeur samen te stellen met een meevouwende en vaste loopdeur. Met het Aluprof MB-86 kun je een 3-delige, 4-delige en 5-delige harmonicadeur samenstellen.

Kleuren harmonicadeur Verschillende kleurmogelijkheden

De aluminium harmonicadeuren zijn samen te stellen in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn: RAL 9005 (zwart), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 7021 (zwartgrijs). De kleuren worden standaard aangebracht met een structuur coating, dit geeft de kozijnen een luxueuze uitstraling en is daarnaast een stuk krasvaster ten opzichte van een matte coating.

Vaste of meevouwende loopdeur Keuze loopdeur harmonicadeur

Bij de aluminium harmonicadeuren heb je per profiel verschillende opties voor de loopdeur.

Bij de Aluprof MB-86 harmonicadeur is het mogelijk om te kiezen voor een vaste loopdeur of meevouwende loopdeur. Het verschil tussen de loopdeuren is dat een vaste loopdeur altijd op dezelfde plek blijft en je de overige delen in elkaar kunt vouwen. Bij de meevouwende loopdeur kun je de loopdeur meevouwen met de overige delen en kun je een gehele opening creëren in het kozijn. Meer informatie over de loopdeur? Lees meer over loopdeuren.

Kies je voor een harmonicadeur met het Reynaers CF77 profiel dan kun je alleen kiezen voor een vaste loopdeur.

Buitendraaiend of binnendraaiend bij openvouwen

Bij het samenstellen van jouw aluminium harmonicadeur heb je de mogelijkheid om een naar binnen- of naar buitendraaiende harmonicadeur te selecteren. Wanneer je de vleugels openvouwt, vouwen de vleugels als het ware tegen elkaar aan en steken deze aan de binnen- of buitenzijde uit.

Bij een naar binnendraaiende harmonicadeur steken de vleugels aan de binnenzijde uit en bij een naar buitendraaiende harmonicadeuren steken deze aan de buitenzijde uit. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor de toepassing die het beste aansluit bij jouw situatie.

Hang- en sluitwerk aluminium harmonicadeuren Compleet geleverd

Onze harmonicadeuren worden geleverd inclusief sloten, scharnieren, cilinders en deur- en raamkrukken. Het hang- en sluitwerk dat wordt toegepast voldoet aan de keurmerken van SKG** en PKVW. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1.

Bij de aluminium harmonicadeuren is een deurkruk gemonteerd. Het deurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging en eenvoudig in de bediening. Al het beslag is eenvoudig in de bediening.

Glas aluminium harmonicadeuren Mogelijkheden glas

Bij onze harmonicadeuren wordt standaard 2-zijdig gelaagd glas toegepast. Hierdoor wordt het glas bij elkaar gehouden wanneer het breekt. Bij het samenstellen van je aluminium harmonicadeur heb je de mogelijkheid om HR++ glas te selecteren of te kiezen voor onbeglaasd.

Isolatiewaarden aluminium harmonicadeuren U-waarde & thermische isolatie

De kozijnprofielen van de aluminium harmonicadeuren beschikken over goede isolatiewaarden. De isolatiewaarden worden benoemd op het gebied van de U-waarden van het glas en de thermische isolatie van de kozijnprofielen.

De u-waarden van het glas zijn opgedeeld in HR ++ (dubbel) en HR +++ (triple) glas. De u-waarde van HR ++ glas bedraagt 1.1. De u-waarde van HR +++ glas bedraagt 0.6.

De thermische isolatiewaarde verschilt per profiel. De harmonicadeur van het Aluprof MB-86 profiel heeft een thermische isolatie van 2,0 W/(m²K)*. De harmonicadeur van het Reynaers CF77 profiel heeft een thermische isolatie van 2,25 W/(m²K)*.

Bij het aflezen van deze waarden geld dat een lagere waarde betekent dat er minder warmteverlies optreed. Een lagere waarde betekent dus een betere thermische isolatie.

Keurmerken aluminium harmonicadeuren KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aluprof en Reynaers aluminium harmonicadeuren toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Met de 6-delige aluminium harmonicadeur creëer je een grote opening tussen de woning en de tuin. Deze uitvoering heeft een vaste loopdeur een draait naar buiten toe. Onze harmonicadeuren worden afgewerkt met een luxueuze structuur coating voor een optimaal eindresultaat.

Harmonicadeur op maat

Jij bepaalt zelf hoe jouw harmonicadeur er uit komt te zien. Voer de afmetingen van het kozijn in en verdeel de vakken. Voer al je wensen en benodigdheden in en je ziet direct wat de prijs is van je kozijn en wat de levertijd is. Voor je het weet heb jij je aluminium harmonicadeur in huis!

6-delige harmonicadeur
€ 7.737,53
excl. BTW
12 juli
30 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af