3-delige hefschuifpui

Dit is de 3-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui is vervaardigd uit Mahonie hout en de profielafmeting van deze houtsoort is 67 x 138 mm. Het Mahonie hout is zeer duurzaam en gaat wel 15 tot 20 jaar mee. De 3-delige houten schuifpui geeft jou het gevoel dat je meer ruimte in huis hebt, omdat het zorgt voor meer lichtinval. Bij de houten 3-delige schuifpui passen wij het GU-beslag toe, dit beslag voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk. Bij de houten schuifpuien heb je de keuze uit voor- of aflak. Ben je al helemaal zeker van de kleur? Dan kies je aflak. Ben je er toch nog niet helemaal uit of heb je de exacte RAL kleuren nog niet? Geen probleem, dan leveren wij in voorlak. Wanneer je het kozijn geplaatst hebt, kan je het in iedere gewenste kleur schilderen. Heb je nog vragen over het product? Neem dan contact op met onze klantenservice!Simpel en Snel online bestellen Onze 3-delige houten schuifpui is simpel en snel online te bestellen. Je kan de houten schuifpui zowel via de productpagina als de configurator samenstellen en bestellen. Met een aantal simpele klikken stel je de maat samen, kies je de eigenschappen en de kleuren van het kozijn. Simpel toch?

3.155,18 al vanaf excl BTW
3.817,77 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 10 werkdagen
Productinfo
€ 3155.18
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.155,18
Prijs incl. BTW
3.817,77
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten schuifpui Hefschuifbeslag

Bij het Mahonie en Finti kozijnprofiel heb je keuze uit een eenzijdige bediening en tweezijdige bediening. Bij de eenzijdig bediening zit aan de binnenzijde een greep en aan de buitenzijde een kom. Bij de dubbele bediening zit aan beide zijden een greep.

Zowel het Mahonie en Finti kozijnprofiel leveren wij inclusief cilinder en driepuntssluiting.

Onderdorpel houten schuifpui EasyEnt onderdorpel

Onze houten schuifpuien met het Mahonie en Finti kozijnprofiel zijn voorzien van een glasvezel versterkte EasyEnt onderdorpel die bestand is tegen invloeden van buitenaf.

De EasyEnt onderdorpel heeft een hoge isolatiewaarde. Wij leveren geen schuifpuien met een een houten onderdorpel.

Ventilatierooster houten schuifpui Zelfregulerend

Onze houten schuifpuien kunnen voorzien worden van ventilatieroosters op het glas. Voor zowel het Finti en Mahonie profiel passen wij het Renson THM90 ventilatierooster toe met een doorlaat van maximaal 9.3 dm3/s. Het betreft een extra smal rooster.

Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, waterwerend, insectenwerend en is eenvoudig schoon te maken. Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren te bestellen. Je kan zelf aangeven of je de bediening aan beide zijden wil of enkel de binnenzijde.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is de 3-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui is vervaardigd uit Mahonie hout en de profielafmeting van deze houtsoort is 67 x 138 mm. Het Mahonie hout is zeer duurzaam en gaat wel 15 tot 20 jaar mee.

De 3-delige houten schuifpui geeft jou het gevoel dat je meer ruimte in huis hebt, omdat het zorgt voor meer lichtinval. Bij de houten 3-delige schuifpui passen wij het GU-beslag toe, dit beslag voldoet aan het SKG** (politie)keurmerk.

Bij de houten schuifpuien heb je de keuze uit voor- of aflak. Ben je al helemaal zeker van de kleur? Dan kies je aflak. Ben je er toch nog niet helemaal uit of heb je de exacte RAL kleuren nog niet? Geen probleem, dan leveren wij in voorlak. Wanneer je het kozijn geplaatst hebt, kan je het in iedere gewenste kleur schilderen. Heb je nog vragen over het product? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Simpel en Snel online bestellen

Onze 3-delige houten schuifpui is simpel en snel online te bestellen. Je kan de houten schuifpui zowel via de productpagina als de configurator samenstellen en bestellen. Met een aantal simpele klikken stel je de maat samen, kies je de eigenschappen en de kleuren van het kozijn. Simpel toch?

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
Driedelige schuifpui
€ 3.155,18
excl. BTW
14 juli
10 werkdagen