Aluminium vast glas kozijnen

Bij Toelevering Online bestel je simpel en snel aluminium vast glas kozijnen op maat, inclusief beglazing. We bieden verschillende mogelijkheden; zo kan je je aluminium vast glas kozijnen zelf samenstellen en een kleur naar keuze bepalen. Begin direct met het samenstellen van je aluminium vast kozijn en bestel ze vandaag nog!
Snelle levering

Aluminium vast glas kozijnen op maat

Je stelt onze aluminium vast glas kozijnen eenvoudig samen in onze kozijnen configurator in vier simpele stappen. Je kiest het kozijnprofiel, geeft de maatvoeringen in, bepaalt de vakvulling en opties en je hebt je kozijn geconfigureerd. In slechts een paar tellen heb jij jouw aluminium vast glas kozijn samengesteld! Onze aluminium kozijnen worden vervaardigd met het Reynaers kozijnprofiel of het Aluprof kozijnprofiel. Wil je meer weten over deze profielen? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Snelle levering

De aluminium vast glas kozijnen van Toelevering Online kunnen snel worden geleverd. Wij leveren al vanaf 5 werkdagen bij jou op locatie, zodat je direct verder kan met jouw klus. De levertijd is afhankelijk van de gekozen opties. Wil je weten wanneer je jouw bestelling mag verwachten? Stel dan jouw kozijn samen en bekijk meteen de levertijd.

We bieden je de mogelijkheid om de maatwerk aluminium kozijnen te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Kies jij voor een aluminium vast glas kozijn zonder beglazing? Dan leveren wij wel altijd de glaslatten mee. Wij beglazen al onze aluminium kozijnen van binnenuit voor een strakker aanzicht en een betere inbraakwerendheid.

Ventileren met vast glas

Aluminium vast glas kozijnen zijn populair voor beneden- en bovenverdiepingen. Ventilatie is voor beide locaties belangrijk en daarom bieden wij je de mogelijkheid om je aluminium vast glas kozijn samen te stellen met ventilatierooster. In het bestelproces geef je bij de vlakvulling aan of er een ventilatierooster geplaatst moet worden. Wij plaatsen het ventilatierooster altijd op het glas.

Meer informatie?

Heb je een vraag over onze aluminium kozijnen met vast glas of heb je een vraag over het bestelproces via onze online configurator? Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij bieden je advies op maat en voorzien je snel van een antwoord.