4-delige hefschuifpui | hout

Dit is de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui wordt vervaardigd uit 67×138 mm Mahoniehout gaat tot wel 6000 mm breed en tot maar liefst 2922 mm hoog. Mahonie valt onder duurzaamheidsklasse 2. Daarmee heeft het hout een lange levensduur. Voor onze hardhouten hefschuifpui kiezen we bewust voor een zwaarder kozijnhout rondom de schuifpui. Dit maakt het geheel een degelijk en kwalitatief beter kozijn. Onder de 4 delige schuifpui komt een onderhoudsvrije Easy-Ent onderdorpel om de houten schuifpui goed te geleiden in het kozijn.De  Easy Ent onderdorpel is een laag reliëfdorpel. Deze is bestand tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan de levensduur. Op het moment dat er een houten onderdorpel toegepast wordt is de kans groot op houtrot. Inclusief beslag Onze 4-delige schuifpui wordt compleet afgemonteerd geleverd. Bij mahonie hardhout passen wij hefschuifbeslag van GU toe met eenzijdige bediening, bedieningsgreep en cilinder (10/45). Aan de buitenzijde is de houten schuifpui voorzien van een kom. De pui kan wordt vergrendeld met een driepuntssluiting.Al onze houten schuifpuien worden altijd voorzien van een cilinder, de pui is daarmee afsluitbaar van binnenuit. Het kozijn wordt in de voorlak geleverd. Het is mogelijk om de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online te bestellen inclusief glas. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid.Geef de maatvoeringen in en stel jouw houten schuifpui samen en bestel. Wil je graag hulp of meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Wil je meerdere houten kozijnen bestellen voor een project? Maak dan een project aan. Op die manier houdt je overzicht en kun je alle kozijnen voor het project in één keer bestellen.

3.135,05 al vanaf excl BTW
3.793,41 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×138 mm 6 werkdagen
Productinfo
€ 3200.64
Finti PlanetProof verdiept 67×138 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 3200.64
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.135,05
Prijs incl. BTW
3.793,41
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten schuifpui Hefschuifbeslag

Bij het Mahonie en Finti kozijnprofiel heb je keuze uit een eenzijdige bediening en tweezijdige bediening. Bij de eenzijdig bediening zit aan de binnenzijde een greep en aan de buitenzijde een kom. Bij de dubbele bediening zit aan beide zijden een greep.

Zowel het Mahonie en Finti kozijnprofiel leveren wij inclusief cilinder en driepuntssluiting.

Onderdorpel houten schuifpui EasyEnt onderdorpel

Onze houten schuifpuien met het Mahonie en Finti kozijnprofiel zijn voorzien van een glasvezel versterkte EasyEnt onderdorpel die bestand is tegen invloeden van buitenaf.

De EasyEnt onderdorpel heeft een hoge isolatiewaarde. Wij leveren geen schuifpuien met een een houten onderdorpel.

Ventilatierooster houten schuifpui Zelfregulerend

Onze houten schuifpuien kunnen voorzien worden van ventilatieroosters op het glas. Voor zowel het Finti en Mahonie profiel passen wij het Renson THM90 ventilatierooster toe met een doorlaat van maximaal 9.3 dm3/s. Het betreft een extra smal rooster.

Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, waterwerend, insectenwerend en is eenvoudig schoon te maken. Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren te bestellen. Je kan zelf aangeven of je de bediening aan beide zijden wil of enkel de binnenzijde.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online. De houten schuifpui wordt vervaardigd uit 67×138 mm Mahoniehout gaat tot wel 6000 mm breed en tot maar liefst 2922 mm hoog. Mahonie valt onder duurzaamheidsklasse 2. Daarmee heeft het hout een lange levensduur. Voor onze hardhouten hefschuifpui kiezen we bewust voor een zwaarder kozijnhout rondom de schuifpui. Dit maakt het geheel een degelijk en kwalitatief beter kozijn. Onder de 4 delige schuifpui komt een onderhoudsvrije Easy-Ent onderdorpel om de houten schuifpui goed te geleiden in het kozijn.

De  Easy Ent onderdorpel is een laag reliëfdorpel. Deze is bestand tegen invloeden van buitenaf en draagt bij aan de levensduur. Op het moment dat er een houten onderdorpel toegepast wordt is de kans groot op houtrot.

Inclusief beslag

Onze 4-delige schuifpui wordt compleet afgemonteerd geleverd. Bij mahonie hardhout passen wij hefschuifbeslag van GU toe met eenzijdige bediening, bedieningsgreep en cilinder (10/45). Aan de buitenzijde is de houten schuifpui voorzien van een kom. De pui kan wordt vergrendeld met een driepuntssluiting.

Al onze houten schuifpuien worden altijd voorzien van een cilinder, de pui is daarmee afsluitbaar van binnenuit. Het kozijn wordt in de voorlak geleverd. Het is mogelijk om de 4-delige houten schuifpui van Toelevering Online te bestellen inclusief glas. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid.

Geef de maatvoeringen in en stel jouw houten schuifpui samen en bestel. Wil je graag hulp of meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. Wil je meerdere houten kozijnen bestellen voor een project? Maak dan een project aan. Op die manier houdt je overzicht en kun je alle kozijnen voor het project in één keer bestellen.

 • KOMO transparant
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Hang- en sluitwerk

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
Houten hefschuifpui 4 delig
€ 3.135,05
excl. BTW
8 juli
6 werkdagen