Houten binnendeurkozijnen

Snel houten binnendeurkozijnen op maat bestellen? Toelevering Online levert binnendeurkozijnen van uitstekende kwaliteit die je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Bekijk de producten en stel jouw binnendeurkozijnen voor een opdekdeur of stompe deur samen! We hebben de meest voorkomende deurmaten alvast voor je klaargezet. Je kiest eenvoudig de deurmaat, vult de opties in en wij berekenen direct jouw prijs. Jij weet direct waar je aan toe bent! Na bestelling gaan wij aan de slag met jouw hardhouten binnendeurkozijnen, die we al binnen 5 werkdagen leveren.
Bepaal jouw maat!

Binnendeurkozijnen voor standaard deurmaten

Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de meest voorkomende deurmaten voor je klaargezet. Je selecteert simpel en snel jouw deurmaat en wij berekenen de buitenwerkse maten voor je. Zo ben jij zeker van een passend binnendeurkozijn voor jouw stompe of opdekdeur. Je kunt kiezen uit de volgende breedtematen:

  • 780 mm
  • 830 mm
  • 880 mm
  • 930 mm

Je kunt kiezen uit de volgende hoogtematen:

  • 2115 mm
  • 2315 mm

Meer weten over standaard deurmaten? Bekijk dan onze blog: Standaard deurmaat bepalen.

Meranti hardhout

67 x 114 Meranti hardhouten binnendeurkozijnen

Binnendeurkozijnen worden veelal geproduceerd met kozijnhout met een afmeting van 56 x 90 mm. Onze hardhouten binnendeurkozijnen hebben een profiel van 67 x 114 mm. Hiermee heb jij een robuuster kozijn.
Onze hardhouten binnendeurkozijnen worden gemaakt van Meranti hardhout. Door het gebruik van Meranti hardhout voor jouw binnendeurkozijn is het kozijn minder gevoelig voor beschadigingen, ten opzichte van bijvoorbeeld vurenhout. Wij bieden je de keuze om de houten binnendeurkozijnen samen te stellen met FSC hout en niet-FSC hout.

Stellat en in de voorlak

De binnendeurkozijnen worden opgesloten geleverd, dit scheelt jou tijd waardoor je snel verder kan met jouw klus. Om ervoor te zorgen dat het kozijn zijn vorm behoudt monteren wij een stellat onder het kozijn. Door de stellat te monteren kunnen we de kwaliteit en vorm van het kozijn waarborgen.

Wij leveren de binnendeurkozijnen voor stompe en opdekdeuren standaard in voorlak. Je hebt keuze uit diverse kleuren. Na plaatsing hoef je het kozijn enkel nog af te lakken.

Al binnen 5 werkdagen geleverd

De houten binnendeurkozijnen kunnen al binnen 5 werkdagen geleverd worden, zodat je snel door kan met jouw klus. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken via de mail, telefoon, chat of stuur ons een whatsappje.