Houten binnendeurkozijnen

Houten binnendeurkozijnen nodig? Kies uit ons brede assortiment van opdek- of stompe kozijnen. De uit meranti hardhout vervaardigde binnendeurkozijnen komen voorgelakt in een kleur naar keuze.
Robuust en bewerkbaar

Hardhouten binnendeurkozijnen

Vaak worden binnendeurkozijnen gemaakt uit kozijnhout met een afmeting van 56x90mm. Wij maken hardhouten binnendeurkozijnen van 67x114mm uit meranti hardhout. Die zijn een stuk robuuster. Meranti is tropisch hardhout dat je gemakkelijk kan bewerken zonder het te beschadigen.

Skantrae deurkozijnsets

Houten binnendeur inclusief kozijn

Je hebt ook de mogelijkheid om een houten binnendeur inclusief kozijn te kopen. Stel je set samen via de configurator of bestel één van onze standaardpakketten. Een houten binnendeur met kozijn is de totaaloplossing voor nieuwe deuren. Ze worden geleverd vanaf 4 werkdagen en je kan ze vliegensvlug installeren. De sets komen voorgelakt in wit, dus kan je ze daarna perfect aflakken in de kleur die jij wil.

Eenvoudig kiezen

Standaardmaten

Wij zetten de populairste deurmaten al voor je klaar. Zo zorgen we ervoor dat we razendsnel kunnen leveren. Kies bijvoorbeeld voor een stompe binnendeur 880x2315mm of een opdekdeur 930x2115mm. Je selecteert simpelweg jouw deurmaat en wij berekenen de buitenwerkse maten voor je. Zo ben jij zeker van een passend binnendeurkozijn voor jouw project. Je kan kiezen uit de volgende maten:

Breedtematen:

  • 780 mm
  • 830 mm
  • 880 mm
  • 930 mm

 Hoogtematen:

  • 2115 mm
  • 2315 mm

Meer weten over standaard deurmaten? Bekijk dan onze blog: Standaard deurmaat bepalen.

Binnendeurkozijn voor stompe deuren

Stompe binnendeuren vallen volledig in het kozijn. Voor deze deuren voorzie je een deursponning van 17 x 45 mm. De houten kozijnen en de deuren zijn dan dikker en sluiten bij elkaar aan met een fijne naad.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een binnendeurkozijn inclusief houten binnendeur. We leveren de kozijnset dan vanaf vier werkdagen waar jij wil.

Gemonteerd geleverd met stellat

Je houten binnendeurkozijnen worden opgesloten geleverd met een stellat onder het kozijn. Zo kunnen we de kwaliteit en de vorm van het kozijn garanderen. We zorgen ervoor dat jouw product volledig klaar is om geplaatst te worden.

Na plaatsen enkel aflakken

Wij leveren de binnendeurkozijnen voor stompe en opdekdeuren standaard in voorlak. Je kan kiezen uit diverse kleuren. Na de plaatsing hoef je het kozijn alleen nog maar af te lakken. Dat bespaart je veel voorbereidingstijd en lakmateriaal. Kies je voor een combinatie van een houten binnendeur met een kozijn? Dan leveren we enkel witte voorlak. 

Heb je nog technische vragen? Zoek een antwoord bij onze veelgestelde vragen of contacteer ons voor meer informatie over onze producten. Onze experts helpen je graag verder.

Binnendeurkozijn voor opdekdeuren

Opdekdeuren staan iets verder naar voor in het kozijn. Ze bedekken de naad tussen de deur en het kozijn. Daardoor houden ze beter tocht tegen dan stompe deuren. Bij binnendeurkozijnen voor opdekdeuren voorzie je een deursponning van 17x25mm. Let wel goed op de draairichting van de opdekdeur voor je ze installeert.

Al vanaf 5 werkdagen geleverd

Zodra je een houten binnendeurkozijn besteld bij Toelevering Online, gaan we gelijk over tot actie! Vanaf 5 werkdagen wordt jouw bestelling geleverd, zodat je snel door kan met je klus. Heb je liever een langere levertermijn doordat je planning verschuift? Geen probleem. Je kan ons altijd bereiken via e-mail, telefoon, chat of via WhatsApp.