Hoe worden de verzendkosten berekend?

Naast een snelle levering van 5 werkdagen, biedt Toelevering Online ook een lage verzendprijs. Een snelle levering gaat natuurlijk samen met het bezorgen en de kosten daarvan. Je betaalt voor een klein kozijn niet dezelfde prijs als voor een grote schuifpui maar een prijs die past bij de afmetingen van jouw kozijn. Wij berekenen voor jou altijd de meest voordelige verzendkosten. Je hebt daarnaast de mogelijkheid tot afhalen, dit is gratis.

Verzendkosten

Bij een bestelling wordt automatisch berekend op welke wijze en op welke bok de kozijnen worden getransporteerd. Wij berekenen altijd de meest voordelige optie voor jou op basis van het aantal kozijnen en de afmetingen. Als verzendmethode wordt gebruik gemaakt van levering per vrachtwagen. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over transport van jouw kozijnen.

1. Levering per vrachtwagen

We hanteren 4 verschillende boktypen, met een vaste verzendprijs en maken onderscheid in een daglevering en weeklevering. De kosten voor een daglevering variëren van €66,50 tot €265,00 en voor een weeklevering van €54,50 tot €252,23 excl. BTW.  De verzendkosten die we hanteren voor het verpakken en bezorgen zijn afhankelijk van het aantal kozijnen en de afmetingen. De exacte verzendkosten zie je als je je kozijn samenstelt op onze website.

De verzendkosten zijn geldig voor bezorging in Nederland (vasteland). Woon je in het buitenland of op een van de Waddeneilanden? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de verzending en verzendkosten. Bekijk ook onderstaande video voor meer informatie over levering per vrachtwagen. 

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, blijven de houten bokken na levering eigendom van jou als klant. We komen de bokken niet ophalen. Dit doen we vanwege het milieuaspect, om de uitstoot van onze vrachtwagens te verminderen.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×