Kunststof valramen

Kunststof valramen op maat bestel je bij Toelevering Online! Je kunt het kunststof valraam samenstellen in verschillende kozijnprofielen. Je kunt de valramen samenstellen in het Gealan S9000, K-Vision Classic en K-Vision Trend profiel. De kunststof kozijnen van Toelevering Online voldoen aan het KOMO keurmerk. Daarnaast leveren wij onze kozijnen inclusief hang- en sluitwerk.
De beste merken

Kozijnprofielen kunststof valramen

Bij Toelevering Online hebben wij kunststof kozijnen met het Gealan, Schüco en K-Vision profiel. Je kunt meer informatie over de profielen vinden op de productinformatie pagina.

Profielen bij de kunststof valramen

Je kunt de kunststof valramen van Toelevering Online samenstellen in het Gealan S9000 NL, K-Vision Classic en K-Vision Trend profiel. Wil je meer weten over de verschillen tussen de drie profielen? Lees dan hier verder.

Mogelijkheden voor de beglazing

Je hebt bij het samenstellen verschillende mogelijkheden voor het glas. Je kunt ervoor kiezen het kozijn onbeglaasd te bestellen, of om te kiezen voor beglazing. Bij de beglazing heb je de keuze uit HR++, HR+++, mat glas of roeden in het glas.

Kunststof valraam van Toelevering Online

De kozijnen zijn voorzien van een raam aan de binnenzijde. Het raam is in dit geval een raam dat naar binnen valt. Je kunt jouw kunststof valraam eenvoudig samenstellen in verschillende varianten.

Veiligheid kunststof kozijnen

De valramen van Toelevering Online voldoen aan de veiligheidseisen en hebben een uitstekende inbraakwerendheid. Het hang- en sluitwerk van Toelevering Online heeft het SKG en PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) keurmerk.

Meer informatie over de kunststof profielen

Wil je graag meer informatie over de kunststof profielen van Toelevering Online? Bekijk dan de productinformatie pagina van kunststof! Of neem contact met ons op bij andere vragen.