Welke betaalmethoden bieden jullie?

1. Betalen via iDEAL

Eén van de snelste betalingsmogelijkheden is betalen via iDEAL. Na betaling via iDEAL ontvang je digitaal de factuur en gaan we direct aan de slag met de productie van jouw kozijn(en).

 

2. Achteraf betalen via Billink

Met achteraf betalen via Billink betaal je als zakelijke klant pas na de levering van jouw bestelling, met een betaaltermijn van 14 dagen. We brengen hiervoor geen extra kosten in rekening én je hoeft geen aanbetaling te doen.

Hoe werkt achteraf betalen?

  • Stel je kozijn(en) samen en kies bij het afrekenen van een bestelling voor Billink als betaalmethode.
  • Het maximale orderbedrag is € 10.000,- inclusief btw.
  • Na de bestelling ontvang je een e-mail met de bevestiging.
  • Billink verstuurt na de levering een factuur met de betaalinstructies. Deze factuur dien je binnen 14 dagen na levering van de kozijnen te voldoen.

Voorwaarden

  • Achteraf betalen is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten die in het bezit zijn van een geldig KVK-nummer. Het KVK-nummer moet overeenkomen met de ingevulde bedrijfsnaam.
  • Billink doet een screening op basis van eerder betaalgedrag of kredietwaardigheid. Als je niet door de screening komt, kom je niet in aanmerking voor het achteraf betalen of mag je slechts een gedeelte van het orderbedrag achteraf betalen. Hier hebben wij geen invloed op.
  • Het afleveradres moet hetzelfde zijn als het factuuradres. Hierdoor kan Billink jouw identiteit verifiëren.
  • Als je niet kan voldoen aan één of meerdere van bovenstaande punten, wordt de betaalmethode niet goedgekeurd. De klantenservice geeft de order vervolgens vrij voor een andere betaalmethode.

3. Betalen per bankoverschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving te betalen. Nadat je jouw bestelling definitief hebt bevestigd, ontvang je per mail direct de factuur. Let op: wij beginnen pas met de productie van jouw kozijnen, wanneer de volledige betaling is voldaan. De definitieve levertijd kan dan ook afwijken van de door jou geselecteerde levertijd wanneer je kiest voor een betaling per bankoverschrijving.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de betalingsmogelijkheden of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×