Houten dubbele kozijnen Mahonie verkeersgrijs

Erker kozijn

Wat is een erker kozijn?

Een erker kozijn is een raamconstructie die uit de gevel steekt van een woning. Dit wordt ook wel een hoekkozijn genoemd. Een erker kozijn wordt voornamelijk toegepast om meer ruimte te creƫren in een woning. Daarnaast zorgt deze toepassing voor meer natuurlijk licht in een ruimte, dit komt doordat het licht vanuit meerdere invalshoeken in de woning valt.

Verschillende uitvoeringen

Wanneer er wordt gekozen voor een erker kozijn, zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. De meest voorkomende varianten zijn: vierkant, rechthoekig of achthoekig. Ook is het mogelijk om een schuine hoekverbinding toe te passen. De uitvoering is dus volledig af te stemmen op de beschikbare ruimte en gewenste stijl.

Erker kozijnen nodig?

Toelevering Online is continu bezig om haar aanbod verder uit te breiden. Op dit moment onderzoeken wij de behoefte naar erker kozijnen. Heb jij nu of in de toekomst interesse in erker kozijnen? Vul dan het onderstaande formulier in om dat aan ons te laten weten. Zodra we erker kozijnen toevoegen aan ons assortiment, laten wij dit direct aan jou weten! Is er een ander product dat je mist? Ook dat kan je aangeven in onderstaand formulier!

Ik wil graag dat Toelevering Online contact met mij opneemt voor een offerteaanvraag(Vereist)
Toelevering Online mag mij op de hoogte brengen van productupdates(Vereist)
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×