Bereken jouw prijs!

Aluminium valraam snel geleverd

Bij Toelevering Online kun je direct tijdens het bestelproces alle informatie krijgen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat we jouw kozijnen supersnel kunnen leveren. Onze aluminium kozijnen zijn al vanaf 30 werkdagen leverbaar. Daarnaast besparen we jou veel tijd dankzij het simpele bestelproces en de gebruiksvriendelijke configurator.

Aluminium valramen op maat

In onze configurator stel je een aluminium kiepraam samen in vier simpele stappen. Je voert de maten, de vakverdeling, vakvulling en de eigenschappen voor de uitstraling in.

Naar de configurator

Aluminium valramen

De aluminium valramen ook wel kiepramen genoemd, zijn eenvoudig in gebruik en zijn ramen die naar binnen ‘vallen’. Het valraam is ideaal voor kleine ruimtes die je graag wilt ventileren. Wil je jouw aluminium valraam samenstellen? Zorg dat je afmetingen weet en je kunt direct aan de slag met onze configurator! Wij berekenen tijdens het samesntellen direct de prijs, levertijd en heb je de werktekening gereed zodat je weet waar je aan toe bent.

Stel jouw eigen project samen!

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan aluminium kozijnen. Zo hebben wij diverse raam- en deurkozijnen. In slechts een paar stappen stel je jouw kozijnen naar jouw wensen samen. Bestellingen kun je opslaan als project en later afronden of direct bestellen. Ontdek de voordelen van onze configurator.