Kunststof schuiframen

Ben je op zoek naar een kunststof schuifraam? Momenteel bieden wij bij Toelevering Online 2-delige en 4-delige schuiframen aan. Bekijk het aanbod en bestel simpel en snel bij Toelevering Online, haal jouw stijlvolle schuiframen in huis!
Aluplast Smart Slide

Schuiframen bij Toelevering Online

Op dit moment bieden wij bij Toelevering Online schuiframen aan in het Aluplast Smart Slide profiel. Beschikbaar zijn op dit moment de 2-delige en 4-delige schuiframen. De Aluplast schuiframen bieden de mogelijkheid om jouw woning te ventileren zonder dat het ruimte in beslag neemt. Daarnaast beschikken de schuiframen over een hoge isolatiewaarde doordat de vleugel van het schuifraam in het kader valt, dit zorgt voor een verhoogde dichtheid van het kozijn.

Daarnaast zijn de schuiframen zeer gebruiksvriendelijk in de bediening en schuif je de delen eenvoudig opzij. Bestel nu jouw Aluplast schuifraam simpel en snel bij Toelevering Online!

Bediening Aluplast schuiframen

Bij Toelevering Online kun je de Aluplast schuiframen zelf samenstellen. Tijdens het samenstellen is er een optie  voor eenzijdige of tweezijdige bediening van het kunststof schuifraam. Het verschil is dat bij de eenzijdige bediening de buitenzijde van de vleugel is voorzien van een kom en bij de tweezijdige bediening zijn de binnen- en buitenzijde voorzien van een hendel.

Beglazing

Bij de kunststof schuiframen van Aluplast heb je tijdens het samenstellen de keuze tussen HR++ (dubbel) of HR+++ (triple) glas. Bij elke levering worden glaslatten standaard meegeleverd, ook als je kiest voor onbeglaasde schuiframen. De kunststof schuiframen zijn voorzien van veiligheidsglas (gelaagd glas). Het veiligheidsglas is voorzien van een onzichtbare folie tussen de ruiten, deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden in het geval dat het glas breekt.

Kleuren toepassen op schuiframen

Om een unieke uitstraling te geven aan je schuifraam, worden er verschillende folies aangeboden die afgewerkt kunnen worden op de kozijnen. Er is keuze tussen gladde folies of houtnerffolies. Met de houtnerffolies wordt er een houtlook gecreëerd bij een kunststof kozijn. De gladde folie zorgt juist voor een strakke uitstraling. Ook zijn er verschillende kleurmogelijkheden voor je schuifraam, afhankelijk van de folie keuze. De gewenste kleur kan aangegeven worden voor de binnen- en buitenzijde van het horizontale schuifraam.

Bij de gladde folie is er een keuze tussen een witte (RAL 9016) en een antraciet grijze (RAL 7016) kleur. Bij de houtnerffolie is er een keuze tussen een witte (RAL 9010) en een antraciet (RAL 7016) kleur.

Bij de keuze voor de gladde- en houtnerffolie zijn de volgende kozijnkleuren beschikbaar:

  • Wit (RAL 9016)
  • Antraciet grijs (RAL 7016)

Verschillende afmetingen

Bij Toelevering Online worden de 2-delige en de 4-delige kunststof schuiframen aangeboden. deze horizontale schuiframen kunnen samengesteld worden in verschillende afmetingen.

De 2-delige schuiframen zijn al samen te stellen in afmetingen vanaf 1 meter tot 2,5 meter hoogte en een breedte van 1,5 meter tot 3 meter.

De 4-delige schuiframen zijn al samen te stellen in afmetingen vanaf 1 meter tot 2,5 meter hoogte en een breedte van 2 meter tot 6 meter.

 Het sluitingsmechanisme

Bij Toelevering Online bieden wij kunststof schuiframen aan in het Aluplast SmartSlide profiel. Dit profiel heeft een uniek sluitingsmechanisme waarbij de vleugel van het schuifraam in het kader valt. Dit innovatieve sluitingsmechanisme  zorgt ervoor dat het schuifraam nog beter is afgedicht, wat resulteert in een hoge dichtheid en in hoge isolatiewaarden.

Toepassing van het schuifraam

Het kozijn bevat een vast en een schuivend deel, het bevat dus geen delen die naar buiten draaien. Dit zorgt ervoor dat de schuiframen erg ruimtebesparende oplossing aanbieden. Daarnaast kun je de ruimte waarin het schuifraam geplaatst is goed ventileren doordat de schuiframen makkelijk op een kier gezet kunnen worden.