Houten valramen

Ben jij op zoek naar een geschikt valraam van hout voor jouw woning? De maatwerk houten valramen van Toelevering Online kunnen gemaakt worden in de houtsoort Mahonie/Meranti. De valramen zijn van uitstekende kwaliteit en worden compleet geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Stel jouw houten valraam samen en bestel vandaag!
Simpel en snel

Valraam van hout op maat

Je ontwerpt eenvoudig je eigen houten valraam op maat met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator. In vier simpele stappen kies je de gewenste maat, vakverdeling, vakvulling en eigenschappen van jouw maatwerk valraam van hout. Het is ook mogelijk om je valraam te configureren via de productpagina’s. Op onze productpagina kies je dan je gewenste kunststof of houten kozijn. Ook hier kun je zelf de maten, de scharnierzijde en de eigenschappen (bv. kleur, muuraansluiting en soort glas) kiezen.

Houten valraam vanaf vijf werkdagen geleverd

Wij weten als geen ander dat het in de bouw belangrijk is dat producten snel geleverd worden. Je wilt immers snel weer verder kunnen met de andere werkzaamheden die je moet uitvoeren. Het is bij Toelevering Online daarom mogelijk om een op maat gemaakt valraam van hout vanaf vijf werkdagen al in huis te hebben. En dat, wanneer gewenst, inclusief glas!

Een houten valraam bij Toelevering Online

De houten valramen van Toelevering Online vallen naar binnen. Je kunt bij het samenstellen van je houten valraam verschillende mogelijkheden voor de beglazing selecteren.

Bestel direct jouw houten valraam

Zo snel mogelijk aan de slag met jouw houten valraam? Dit kan heel eenvoudig via onze overzichtelijke productpagina of via de gebruiksvriendelijke configurator. Zodra jij het houten kozijn hebt besteld wordt het direct geproduceerd in één van onze aangesloten fabrieken en krijg je het geleverd waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al vanaf 5 dagen met beglazing!

De laagste prijs

Bij Toelevering Onlien profiteer je van de laagste prijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie en daar zijn we trots op. Vind je online een houten valraam met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificeringen, die goedkoper is? Stuur ons dan een bericht! Bij Toelevering Online willen we zeker zijn dat je jouw kozijnen voor de laagste prijs bij ons kunt bestellen!

Wil je de prijs weten voor jouw houten valraam? Voer de maten in, bepaal de eigenschappen en wij bereken direct jouw prijs en levertijd. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Stel jouw project samen!

Naast houten valramen vind je bij Toelevering Online nog veel meer raamkozijnen en deuren. Als je meerdere kozijnen wilt bestellen maak je gemakkelijk een project aan waar je de kozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject in op kan slaan. Voor ramen hebben wij onder andere houten draairamen, houten uitzetramen en houten vast glas kozijnen, houten draaikiepramen. We hebben ook een ruim aanbod houten deuren, waaronder houten tuindeuren en houten voordeuren. Liever een houten schuifpui op maat? Ook dat is geen probleem. Begin vandaag nog met jouw project!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw houten draaikiepraam of wil je meer weten over kozijnen bestellen bij Toelevering? Het team van Toelevering Online helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.