Bereken jouw prijs!

Aluminium draaikiepraam met snelle levering

Bij Toelevering Online weten als geen ander dat het in de bouw belangrijk is dat de bestelde producten op tijd geleverd worden. Naast de andere werkzaamheden wil je snel weer verder met het (ver)bouwproces. Wij streven ernaar om jouw maatwerk aluminum draaikiepramen snel te leveren en leveren al vanaf 30 werkdagen. Onze aluminium kozijnen worden vervaardigd met het Reynaers kozijnprofiel of het Aluprof kozijnprofiel.

Draaikiepramen van aluminium op maat

In onze online configurator stel je een aluminium draaikiepraam samen in vier simpele stappen. Met je gewenste maat, de vakverdeling, vak vulling en de eigenschappen voor de uitstraling.

Naar de configurator

Aluminium draaikiepramen

De aluminium draaikiepramen van Toelevering Online kun je zowel opendraaien (altijd naar binnen) als kiepen zodat je ruimtes optimaal kunt ventileren. Jouw aluminium draaikiepramen samenstellen? Zodra je de afmetingen weet, kan je met onze online configurator hiermee direct aan de slag. Wij berekenen jouw prijs en levertijd zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

 

Stel jouw eigen project samen!

Bij Toelevering Online hebben we een uitgebreid assortiment aan aluminium raamkozijnen en deuren. Je stelt in een paar simpele stappen de kozijnen voor jouw renovatie- of nieuwbouwprojecten samen. Bestellingen kunnen worden opgeslagen om later weer aan te passen of definitief af te ronden. Ontdek zelf het gemak van onze online configurator.