3-delige kunststof hefschuifpui

De 3-delige kunststof hefschuifpui is samen te stellen in verschillende profielen van Schüco. Het zijn meerkamerprofielen met een hoge isolatiewaarden. De schuifpui bestaat uit 3 delen waarbij het middelste deel van de schuifpui naar links of rechts schuift.De 3-delige schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag. Beide Schüco profielen hebben een aanslag van 20 mm. Onze 3-delige kunststof schuifpui is te bestellen inclusief beglazing waarbij we keuze bieden uit verschillende soorten glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas, triple glas (HR+++) en veiligheidsglas is standaard toegepast omdat er een kans bestaat op doorvallen. Bij de kunststof schuifpuien en al onze andere kunststof kozijnen werken wij uitsluitend met binnenbeglazing, dit zorgt voor hoge inbraakwerendheid en een strak aanzicht.De tweedelige kunststof schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting, waarbij wij de cilinder en de greep meeleveren. De hefschuifpuien zijn standaard eenzijdig bediend waarbij er aan de binnenzijde een greep zit en aan de buitenzijde een kom. We bieden echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor bediening aan beide zijden.Wij leveren de Schüco schuifpuien met geheel aluminium onderdorpel met een koudebrug doorbreking. 3-delige kunststof schuifpui leverbaar met verschillende folies en inclusief beslag Onze 3-delige kunststof schuifpui is samen te stellen met glad PVC, houtnerf folie en metallic folie. We bieden veel keuze in verschillende kleuren en je kunt de kleuren bepalen per element (kozijn en schuifpui).Wij leveren de kunststof schuifpui compleet inclusief hefschuif beslag waardoor jij de schuifpui gemakkelijk open en dicht kan doen. Het beslag wat wij toepassen verschilt per kozijnprofiel. Wij passen in de 3-delige schuifpui van Schüco aluminiumgrijs hefschuifbeslag toe. Meer weten over de verschillende mogelijkheden, het profiel of het beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie.Vul boven de maatvoering in en selecteer de gewenste opties. Liever een 2-delige of 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze 4-delige kunststof schuifpui of 2-delige kunststof schuifpui.

2.206,27 al vanaf excl BTW
2.669,59 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
Schuco easyslide schuifpui kozijnprofiel
Schüco EasySlide 20 werkdagen
Productinfo
€ 2206.27
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.206,27
Prijs incl. BTW
2.669,59
-

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuifpui Gealan. K-VISION of Schüco schuifpui

Onze kunststof schuifpuien zijn leverbaar in verschillende kunststof kozijnprofielen. Je hebt keuze uit profielen van Gealan, Schüco en K-VISION. De 3-delige schuifpui is enkel verkrijgbaar met het Schüco EasySlide of LivingSlide kozijnprofiel.

Het Schüco Easyslide hefschuifprofiel heeft een afmeting van 60 x 167 mm en een aanslag van 20 mm. Het Schüco Easyslide profiel heeft een diepte van 70 mm en goede thermische isolatiewaarden tot 1,5 W (m2K). Het profiel biedt goede inbraakwerendheid tot en met weerstandsklasse RC2. Het profiel is te bestellen in een grote diversiteit aan kleuren en er kan gekozen worden voor een HVL-verbinding.

Het Gealan S9000-systeem heeft een inbouwdiepte van 190 mm. Het profiel heeft zowel een midden- als aanslagdichting, wat zorgt voor een betere isolatie. Voor de Gealan schuifpui gebruiken wij een dikker profiel voor een sterker kozijn. De Gealan schuifpui is te bestellen met een HVL-verbinding en verkrijgbaar in verschillende kleuren en folies.

K-VISION Premidoor is een verdiept systeem met een afmeting van 65 x 179 mm. De aanslag van het kozijn is 18 mm. De K-VISION PremiDoor schuifpui is robuust en vormvast door de sterke hoekverbinding. Het K-VISION PremiDoor profiel heeft een slanke uitstraling, goede isolatie en voldoet aan alle eisen betreffende lucht- waterdichtheid.

Keurmerken kunststof schuifpuien KOMO, SKG, PKVW en RC2

Onze kunststof schuifpuien zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof schuifpuien objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof schuifpuien inclusief beslag wat voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof schuifpuien zijn daarnaast inbraakwerend tot en met weerstandsklasse RC2.

Wij geven dan ook ruime garanties op onze kunststof schuifpuien en andere kunststof kozijnen.

Onderdorpel kunststof schuifpui Doorlopend profiel of aluminium onderdorpel

Onze kunststof schuifpui met het Gealan S9000 profiel wordt geleverd met een doorlopend profiel. Deze wordt geleverd in dezelfde kleur als de rest van het kunststof kozijn.

Onze kunststof schuifpuien met een Schüco profiel zijn voorzien van een geheel aluminium onderdorpel met een koudebrug doorbreking.

De K-VISION Trend schuifkieppui wordt standaard geleverd met een doorlopend PVC profiel in dezelfde kleur als de rest van het kozijn.

De K-VISION PremiDoor schuifpui wordt standaard voorzien van een doorlopende kunststof onderdorpel welke is voorzien van blank geanodiseerde beschermingsprofielen welke zich grotendeels bevinden op de loopvlakken.

Glas schuifpuien HR++ en HR+++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Wij passen standaard veiligheidsglas toe voor onze kunststof schuifpuien van Gealan, Schüco en K-VISION, omdat er een kans bestaat op doorvallen. Vanuit wetgeving is het verplicht om in dit geval veiligheidsglas toe te passen, deze verplichtingen staan omschreven in de NEN 3569 en NEN 6702.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

De 3-delige kunststof hefschuifpui is samen te stellen in verschillende profielen van Schüco. Het zijn meerkamerprofielen met een hoge isolatiewaarden. De schuifpui bestaat uit 3 delen waarbij het middelste deel van de schuifpui naar links of rechts schuift.

De 3-delige schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag. Beide Schüco profielen hebben een aanslag van 20 mm. Onze 3-delige kunststof schuifpui is te bestellen inclusief beglazing waarbij we keuze bieden uit verschillende soorten glas. Je kunt kiezen voor HR++ dubbel glas, triple glas (HR+++) en veiligheidsglas is standaard toegepast omdat er een kans bestaat op doorvallen. Bij de kunststof schuifpuien en al onze andere kunststof kozijnen werken wij uitsluitend met binnenbeglazing, dit zorgt voor hoge inbraakwerendheid en een strak aanzicht.

De tweedelige kunststof schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting, waarbij wij de cilinder en de greep meeleveren. De hefschuifpuien zijn standaard eenzijdig bediend waarbij er aan de binnenzijde een greep zit en aan de buitenzijde een kom. We bieden echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor bediening aan beide zijden.

Wij leveren de Schüco schuifpuien met geheel aluminium onderdorpel met een koudebrug doorbreking.

3-delige kunststof schuifpui leverbaar met verschillende folies en inclusief beslag

Onze 3-delige kunststof schuifpui is samen te stellen met glad PVC, houtnerf folie en metallic folie. We bieden veel keuze in verschillende kleuren en je kunt de kleuren bepalen per element (kozijn en schuifpui).

Wij leveren de kunststof schuifpui compleet inclusief hefschuif beslag waardoor jij de schuifpui gemakkelijk open en dicht kan doen. Het beslag wat wij toepassen verschilt per kozijnprofiel. Wij passen in de 3-delige schuifpui van Schüco aluminiumgrijs hefschuifbeslag toe. Meer weten over de verschillende mogelijkheden, het profiel of het beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Vul boven de maatvoering in en selecteer de gewenste opties. Liever een 2-delige of 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze 4-delige kunststof schuifpui of 2-delige kunststof schuifpui.

3-delige kunststof hefschuifpui
€ 2.206,27
excl. BTW
28 juli
20 werkdagen