3-delige kunststof hefschuifpui

Dit is onze 3-delige kunststof schuifpui. De schuifpui bestaat uit 3 delen waarbij het middelste deel van de schuifpui naar links of rechts schuift. Ben je benieuwd naar meer informatie en de mogelijkheden over de 3-delige schuifpui? Bekijk dan de lijst met specificaties op deze pagina. Wil je graag technische informatie over onze kozijnprofielen? Bekijk dan de productinformatiepagina. Vul boven de maatvoering in en selecteer de gewenste opties. Liever een 2-delige of 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze 4-delige kunststof schuifpui of 2-delige kunststof schuifpui.

3.648,90 al vanaf excl BTW
4.415,17 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
3. Profiel
Verbindingen
Schuco easyslide schuifpui kozijnprofiel
Schüco EasySlide – Hefschuifpui 27 werkdagen
Productinfo
€ 3161.11
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.648,90
Prijs incl. BTW
4.415,17

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuifpui Gealan, K-VISION of Schüco schuifpui

Onze kunststof schuifpuien zijn leverbaar in verschillende kunststof kozijnprofielen. Je hebt keuze uit profielen van Gealan, Schüco en K-VISION. De 3-delige schuifpui is enkel verkrijgbaar met het Schüco EasySlide kozijnprofiel.

De kenmerken van de verschillende profielen kun je vinden op de productinformatiepagina van kunststof. Hier staat per profiel alle informatie weergegeven.

Keurmerken kunststof schuifpuien KOMO, SKG, PKVW en RC2

Onze kunststof schuifpuien zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof schuifpuien objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof schuifpuien inclusief beslag wat voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof schuifpuien zijn daarnaast inbraakwerend tot en met weerstandsklasse RC2.

Wij geven dan ook ruime garanties op onze kunststof schuifpuien en andere kunststof kozijnen.

Onderdorpel kunststof schuifpui Doorlopend profiel of aluminium onderdorpel

Afhankelijk van het gekozen profiel is er sprake van een doorlopend profiel of een aluminium onderdorpel bij de kunststof schuifpuien.

Wanneer sprake is van een doorlopend profiel loopt het kozijn door aan de onderzijde en is er sprake van een hogere opstap. Bij een aluminium onderdorpel is er sprake van een andere opstap. De hoogtes van de onderdorpel kun je vinden in detaillering op de productinformatiepagina van het kunststof profiel.

Daarnaast kun je op de productinformatiepagina per profiel vinden welk soort onderdorpel wordt toegepast.

Glas schuifpuien HR++ en HR+++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Wij passen standaard veiligheidsglas toe voor onze kunststof schuifpuien van Gealan, Schüco en K-VISION, omdat er een kans bestaat op doorvallen. Vanuit wetgeving is het verplicht om in dit geval veiligheidsglas toe te passen, deze verplichtingen staan omschreven in de NEN 3569 en NEN 6702.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze 3-delige kunststof schuifpui. De schuifpui bestaat uit 3 delen waarbij het middelste deel van de schuifpui naar links of rechts schuift. Ben je benieuwd naar meer informatie en de mogelijkheden over de 3-delige schuifpui? Bekijk dan de lijst met specificaties op deze pagina. Wil je graag technische informatie over onze kozijnprofielen? Bekijk dan de productinformatiepagina.

Vul boven de maatvoering in en selecteer de gewenste opties. Liever een 2-delige of 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze 4-delige kunststof schuifpui of 2-delige kunststof schuifpui.

3-delige kunststof hefschuifpui
€ 3.648,90
excl. BTW
22 juli
27 werkdagen