Aluminium tuindeuren met zijlicht rechts (buitendraaiend)

Dit zijn onze aluminium tuindeuren. Deze openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. De deuren draaien naar buiten. Het aluminium kozijn met tuindeuren heeft een strakke en moderne uitstraling. Wij passen een aluminium laagrelief onderdorpel toe bij onze buitendraaiende tuindeuren en andere aluminium deurkozijnen.  Het betreft een lage onderdorpel van 18 mm welke aluminium kleurig is. Compleet geleverd De Reynaers tuindeuren worden compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk waaronder waaronder deurbeslag en deurgarnituur. Het betreft deurbeslag met een driepuntssluiting, we leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45). Standaard wordt deurgarnituur met kerntrekbeveiliging meegeleverd. De passieve deur is te sluiten door middel van een ingebouwd espagnolet. Al het hang- en sluitwerk wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). In verschillende kleuren en met glas samen te stellen Je kunt de aluminium openslaande deuren samenstellen in verschillende kleuren. De aluminium tuindeuren zijn te bestellen inclusief glas waarbij we standaard 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas toepassen aangezien er een kans bestaat op doorvallen. Je hebt keuze uit uit dubbel HR++ glas en HR+++ triple glas. Bestel je liever onbeglaasd? Dat kan. Wij leveren altijd de glaslatten mee. Bestel je inclusief glas dan zijn de afmeting van de glaslatten afhankelijk van het gekozen glas. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. De glaslatten worden net als de kozijnen vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn. Stel jouw maatwerk aluminium tuindeuren samen en bestel simpel en snel! Wil je graag meerdere aluminium kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

2.660,24 al vanaf excl BTW
3.218,89 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
Vlakverdeling
Kies uit een van de veelgebruikte vakverdelingen of stel de vakverdeling zelf samen.
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.660,24
Prijs incl. BTW
3.218,89

Lijst met specificaties

Profiel aluminium kozijnen Verschillende profielen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit twee verschillende merken aluminium kozijnen. De merken die wij aanbieden zijn Aluprof en Reynaers.

Van het Aluprof merk bieden we het Aluprof MB-79 profiel aan en bij Reynaers het CS77 en SL38 profiel.

Beslag aluminium tuindeuren Compleet geleverd

Onze aluminium tuindeuren worden geleverd inclusief beslag. Het beslag wordt geleverd in de kleur aluminium F1 en voldoet aan de verschillende keurmerken. Het toegepaste merk is afhankelijk van het geselecteerde profiel, je kunt deze informatie bekijken op de productinformatiepagina van aluminium.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aluprof kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

De kozijnen met het Reynaers profiel worden voorzien van een matte coating. Kozijnen met het Aluprof profiel worden voorzien van een structuur coating. Met een structuur coating worden extra details aangebracht in de laag van de coating.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van de aluminium deur- en raamkozijnen met het Aluprof profiel zijn KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aluprof en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan de eisen die gesteld worden voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Scharnieren aluminium kozijnen Hoogwaardige kwaliteit

Bij onze Aluprof kozijnen passen wij rollenband scharnieren toe van WALA en zijn verdekt liggend.

Bij onze hoogwaardige Reynaers aluminium kozijnen passen wij Sobinco scharnieren toe. De Sobinco scharnieren zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn van roestvrij staal.

Wij leveren het aluminium kozijn compleet en afgehangen in een aluminium kozijn. Indien nodig zijn de scharnieren eenvoudig verstelbaar zodat jij de deur of het raam perfect af kan stellen.

Ventilatierooster aluminium kozijnen Renson Flexair

Je kunt onze Reynaers aluminium kozijnprofiel samenstellen met ventilatierooster. Wij leveren het kozijn dan inclusief Renson FlexAir ventilatierooster. Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, compact en zelfregelend raamverluchting met een glasaftrek van 65 mm, het rooster geeft de mogelijkheid om tussen 3 verschillende debieten te kiezen terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

De ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. Bestel je een onbeglaasd aluminium kozijn met een ventilatierooster, dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit zijn onze aluminium tuindeuren. Deze openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. De deuren draaien naar buiten. Het aluminium kozijn met tuindeuren heeft een strakke en moderne uitstraling.

Wij passen een aluminium laagrelief onderdorpel toe bij onze buitendraaiende tuindeuren en andere aluminium deurkozijnen.  Het betreft een lage onderdorpel van 18 mm welke aluminium kleurig is.

Compleet geleverd

De Reynaers tuindeuren worden compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk waaronder waaronder deurbeslag en deurgarnituur. Het betreft deurbeslag met een driepuntssluiting, we leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45). Standaard wordt deurgarnituur met kerntrekbeveiliging meegeleverd. De passieve deur is te sluiten door middel van een ingebouwd espagnolet.

Al het hang- en sluitwerk wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

In verschillende kleuren en met glas samen te stellen

Je kunt de aluminium openslaande deuren samenstellen in verschillende kleuren. De aluminium tuindeuren zijn te bestellen inclusief glas waarbij we standaard 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas toepassen aangezien er een kans bestaat op doorvallen. Je hebt keuze uit uit dubbel HR++ glas en HR+++ triple glas.

Bestel je liever onbeglaasd? Dat kan. Wij leveren altijd de glaslatten mee. Bestel je inclusief glas dan zijn de afmeting van de glaslatten afhankelijk van het gekozen glas. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd.

De glaslatten worden net als de kozijnen vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

Stel jouw maatwerk aluminium tuindeuren samen en bestel simpel en snel! Wil je graag meerdere aluminium kozijnen bestellen? Maak dan een project aan en voeg de kozijnen toe.

dubbele-terrasdeur-buitendraaiend-zijlicht-rechts-pvc-doorlopend
€ 2.660,24
excl. BTW
17 juli
16 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af