Valraam | 1 vak | Aluminium

Dit is ons aluminium valraam bestaande uit één vak. Valramen bestaande uit één vak zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes die je toch graag wilt ventileren. Zo worden ze onder andere vaak gebruikt als wc- of badkamerraam, maar zijn ze ook in vele andere situaties toe te passen. Doordat aluminium wordt toegepast als materiaalsoort creëer je daarnaast een strakke en moderne uitstraling. De overige mogelijkheden en informatie over het product kun je vinden in de lijst met specificaties. Meer (technische) informatie over de aluminium kozijnprofielen kun je vinden op de productinformatiepagina.

793,59 al vanaf excl BTW
960,24 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
793,59
Prijs incl. BTW
960,24
-

Lijst met specificaties

Profiel aluminium valramen Kozijnprofiel

Je kunt de aluminium valramen samenstellen in het Reynaers of Aliplast kozijnprofiel. Van Reynaers hebben wij het CS77 en SL38 profiel in het assortiment. Van Aliplast bieden wij het Imperial profiel aan.

Reynaers is een bekend en betrouwbaar merk en staat bekend om de goede kwaliteit. Aliplast is al meer dan 30 jaar kozijnleverancier en kan daarom ook aangemerkt worden als een betrouwbaar merk.

Het Reynaers CS77 en Aliplast Imperial profiel zijn vergelijkbaar en kunnen gezien worden als standaard aluminium kozijnen. De kozijnen met het Reynaers SL38 profiel zijn slank en staan bekend om de strakke uitstraling.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aliplast kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

Hang- en sluitwerk aluminium valraam Compleet geleverd

Onze aluminium valramen worden altijd compleet geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Het merk van het hang- en sluitwerk is afhankelijk van het gekozen kozijnprofiel. Het merk beslag kun je terugvinden op de productinformatiepagina van het profiel.

Het hang- en sluitwerk voldoet altijd aan het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) en SKG-keurmerk.

Het beslag is altijd in de kleur F1, en wordt gepositioneerd in het midden van de bovendorpel.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Ventilatierooster aluminium kozijnen Renson Flexair

Je kunt onze Reynaers aluminium kozijnprofiel samenstellen met ventilatierooster. Wij leveren het kozijn dan inclusief Renson FlexAir ventilatierooster. Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, compact en zelfregelend raamverluchting met een glasaftrek van 65 mm, het rooster geeft de mogelijkheid om tussen 3 verschillende debieten te kiezen terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

De ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. Bestel je een onbeglaasd aluminium kozijn met een ventilatierooster, dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aliplast en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is ons aluminium valraam bestaande uit één vak. Valramen bestaande uit één vak zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes die je toch graag wilt ventileren. Zo worden ze onder andere vaak gebruikt als wc- of badkamerraam, maar zijn ze ook in vele andere situaties toe te passen. Doordat aluminium wordt toegepast als materiaalsoort creëer je daarnaast een strakke en moderne uitstraling. De overige mogelijkheden en informatie over het product kun je vinden in de lijst met specificaties.

Meer (technische) informatie over de aluminium kozijnprofielen kun je vinden op de productinformatiepagina.

Valraam | 1 vak | aluminium
€ 793,59
excl. BTW
22 juni
16 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af