Valraam (onder) en vast glas verticaal | 2 vakken | aluminium

Dit is ons aluminium kozijn bestaande uit twee vakken die verticaal zijn gepositioneerd. Het onderste vak bestaat uit een valraam en het bovenste vak bestaat uit vast glas. Doordat het aluminium materiaal wordt toegepast ontstaat een moderne en strakke uitstraling. Informatie over het product en de mogelijkheden kun je vinden in de lijst met specificaties op deze pagina.

836,76 al vanaf excl BTW
1.012,48 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
Vlakverdeling
Kies uit een van de veelgebruikte vakverdelingen of stel de vakverdeling zelf samen.
Jouw kozijn
Totaalprijs
836,76
Prijs incl. BTW
1.012,48

Lijst met specificaties

Profielen aluminium valraam Verschillende profielen

Bij het samenstellen van onze aluminium valramen heb je de keuze uit verschillende aluminium profielen. Wij bieden hier de volgende profielen aan:

- Reynaers CS77
- Reynaers SL38
- Aluprof MB-79N

Reynaers is een bekend en betrouwbaar merk in de aluminium kozijnenwereld en staat bekend om de hoge kwaliteit. Aluprof is eveneens een grote speler in de aluminium kozijnenmarkt, daarnaast worden de Aluprof kozijnen afgewerkt met een structuur coating.

Het Reynaers CS77 profiel en het Aluprof profiel worden gezien als de standaard aluminium profielen. Het Reynaers SL38 kozijnprofiel staat bekend om zijn slanke en strakke uitstraling en onderscheid zich daarmee van de andere profielen.

Meer informatie over onze aluminium kozijnprofielen kun je vinden op de productinformatiepagina.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aluprof kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

De kozijnen met het Reynaers profiel worden voorzien van een matte coating. Kozijnen met het Aluprof profiel worden voorzien van een structuur coating. Met een structuur coating worden extra details aangebracht in de laag van de coating.

Hang- en sluitwerk aluminium valraam Compleet geleverd

Onze aluminium valramen worden altijd compleet geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Het merk van het hang- en sluitwerk is afhankelijk van het gekozen kozijnprofiel. Het merk beslag kun je terugvinden op de productinformatiepagina van het profiel.

Het hang- en sluitwerk voldoet altijd aan het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) en SKG-keurmerk.

Het beslag is altijd in de kleur F1, en wordt gepositioneerd in het midden van de bovendorpel.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Ventilatierooster aluminium kozijnen Renson Flexair

Je kunt onze Reynaers aluminium kozijnprofiel samenstellen met ventilatierooster. Wij leveren het kozijn dan inclusief Renson FlexAir ventilatierooster. Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, compact en zelfregelend raamverluchting met een glasaftrek van 65 mm, het rooster geeft de mogelijkheid om tussen 3 verschillende debieten te kiezen terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

De ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. Bestel je een onbeglaasd aluminium kozijn met een ventilatierooster, dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van de aluminium deur- en raamkozijnen met het Aluprof profiel zijn KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aluprof en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan de eisen die gesteld worden voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is ons aluminium kozijn bestaande uit twee vakken die verticaal zijn gepositioneerd. Het onderste vak bestaat uit een valraam en het bovenste vak bestaat uit vast glas. Doordat het aluminium materiaal wordt toegepast ontstaat een moderne en strakke uitstraling. Informatie over het product en de mogelijkheden kun je vinden in de lijst met specificaties op deze pagina.

Valraam (onder) en vast glas | 2 vakken verticaal | aluminium
€ 836,76
excl. BTW
6 augustus
16 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af