Aluminium 2-delige schuifpui

Dit is onze 2-delige aluminium schuifpui. Onze aluminium schuifpuien worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Door te kiezen voor aluminium creëer je een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een mooie opening tussen de woning en de tuin te maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en meer informatie over het product in de lijst met specificaties op deze pagina. Ben je benieuwd naar technische informatie over onze aluminium kozijnprofielen? Bekijk dan de productinformatiepagina. 2-delige aluminium schuifpui inclusief beslag Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief beslag. Wij passen een driepuntssluiting toe en leveren een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze 2-delige aluminium schuifpui voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1. Liever een 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze hoogwaardige 4-delige aluminium schuifpui.

3.968,68 al vanaf excl BTW
4.802,10 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.968,68
Prijs incl. BTW
4.802,10
-

Lijst met specificaties

Profiel aluminium schuifpui Reynaers en Aliplast

De aluminium schuifpui biedt een strakke en moderne uitstraling door onder andere een slanke middenstijl en onderdorpel. Voor onze aluminium kozijnen passen wij twee aluminium profielen toe, namelijk het Reynaers CP130 profiel en het Aliplast VG-plus profiel.

Bij het Reynaers CP130 profiel bieden wij de 2-delige en 4-delige schuifpui aan. Het profiel biedt goede prestaties op gebied van isolatie, geluid, water- en winddichtheid en voldoet aan de strengste Europese standaarden. Het schuifpuiprofiel heeft een afmeting van 94 mm x 130 mm.

Bij het Aliplast VG-plus profiel bieden wij de 4-delige aluminium schuifpui aan. Het schuifpui profiel heeft een strakke industriële uitstraling met goede isolatiewaardes is en zeer onderhoudsvriendelijk. De afmetingen van het profiel zijn 77 x 118 mm.

Beslag aluminium schuifpui Compleet geleverd

Wij leveren onze aluminium schuifpuien inclusief al het hang- en sluitwerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het type hang- en sluitwerk is afhankelijk van het gekozen profiel. Je kunt hier meer informatie over vinden op de productinformatiepagina.

Glas aluminium schuifpui HR++ of HR+++

Onze aluminium schuifpuien zijn te bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslatten per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

Standaard passen wij 2-zijdig gelaagd glas toe bij onze aluminium schuifpuien gezien de kans op doorvallen.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aliplast kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aliplast en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onderdorpel aluminium schuifpui Laagreliëf onderdorpel

Wij leveren onze aluminium schuifpuien standaard met een laagreliëf aluminium onderdorpel.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze 2-delige aluminium schuifpui. Onze aluminium schuifpuien worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Door te kiezen voor aluminium creëer je een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een mooie opening tussen de woning en de tuin te maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en meer informatie over het product in de lijst met specificaties op deze pagina.

Ben je benieuwd naar technische informatie over onze aluminium kozijnprofielen? Bekijk dan de productinformatiepagina.

2-delige aluminium schuifpui inclusief beslag

Wij leveren onze aluminium schuifpuien compleet inclusief beslag. Wij passen een driepuntssluiting toe en leveren een cilinder met kerntrekbeveiliging en greep mee. Al het beslag wat wij toepassen op onze 2-delige aluminium schuifpui voldoet aan minimaal SKG** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het beslag is standaard in de kleur: Aluminium F1.

Liever een 4-delige schuifpui? Bekijk dan onze hoogwaardige 4-delige aluminium schuifpui.

aluminium 2-delige schuifpui
€ 3.968,68
excl. BTW
10 maart
25 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af