Beste kunststof kozijnen

Bestel de beste kunststof kozijnen simpel en snel bij Toelevering Online. Wij kunnen voor elk nieuwbouw- of renovatieproject de beste kunststof kozijnen produceren. Je kunt altijd je eigen maten doorvoeren, of je nou op de productpagina of in de online configurator bestelt. Wij kunnen jouw kozijnen al vanaf vijf werkdagen leveren op gewenste tijd en locatie door heel Nederland. Bestel jouw maatwerk kozijnen bij Toelevering Online!De beste kunststof kozijnen met mooie kleuren

Onze kunststof kozijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren, met en zonder houtnerf structuur. De houtnerf structuur is een folie op de beste kunststof kozijnen, waardoor het kozijn van hout lijkt. Bij de binnenzijde heb je de keuze uit glad pvc of kun je ook kiezen voor een houtlook kunststof kozijn. Voor de rest is het mogelijk de kleuren van het kunststof kozijn en het raam of de deur helemaal naar wens combineren. Bij Toelevering Online hebben we een ruime keuze in verschillende kleuren voor de beste kunststof kozijnen. Hieronder een overzicht van de beschikbare kleuren bij Toelevering Online.

Kozijnkleur binnenzijde:

 • Glad wit (RAL9016)
 • Glad crème wit (RAL 9001)

Kozijnkleur:

 • Glad wit (RAL 9016)
 • Glad crème wit (RAL 9001)
 • Glad antraciet grijs (RAL 7016)
 • Glad agaat grijs (RAL 7038)
 • Houtnerf wit (RAL 9010 )
 • Houtnerf crème (RAL 9001)
 • Houtnerf agaat grijs (RAL 7038)
 • Houtnerf antraciet (RAL 7016)
 • Houtnerf mosgroen (RAL 6005)
 • Houtnerf zwartbruin
 • Houtnerf bruinrood (RAL 3011)
 • Houtnerf wijnrood (RAL 3005)

Deurkleur en raamkleur:

 • Voor de deur en het raam is er de keuze uit dezelfde kleuren als voor het kozijn met daarbij twee extra kleuren, namelijk:
 • Houtnerf dennengroen (RAL 6009)
 • Houtnerf staalblauw (RAL 5011)

De beste merken kozijnen

Bij Toelevering Online heb je de keuze uit verschillende hoogwaardige kunststof kozijnprofielen. Wij hebben onder andere kunststof kozijnen van Gealan, K-VISION en Schüco. De kunststof kozijnen voldoen allemaal aan het KOMO keurmerk en de fabrikanten dragen allemaal het VKG-keurmerk. Hierdoor ben jij zeker van kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Wij leveren al onze kunststof kozijnen compleet inclusief beslag. Het beslag wat wij toepassen voldoet altijd minimaal aan de SKG** normering. Hierdoor ben jij zeker van de beste kunststof kozijnen. Stel samen, bereken jouw prijs en bestel vandaag nog de beste kunststof kozijnen bij Toelevering Online!

Naar de configurator Kunststof kozijnen

Beste kunststof kozijnen samenstellen

Voor het samenstellen voor de beste kunststof kozijnen bij Toelevering Online kan er gebruik worden gemaakt van onze gebruiksvriendelijke configurator of de producten die wij al voor je klaar hebben gezet. Hierin kun je jouw eigen gewenste kozijnmaten invoeren, vakverdeling en vulling aangeven, verschillende eigenschappen toevoegen, gewenste kleur kiezen en het gewenste glas selecteren. Wij berekenen direct jouw prijs voor jouw kunststof kozijnen zodat jij direct weet waar je aan toe bent! Stel in een aantal eenvoudige stap jouw maatwerk beste kunststof kozijn samen en bestel!

Garantie van de beste kunststof kozijnen

Wij kunnen de beste kunststof kozijnen garanderen. Toelevering Online kan je bijvoorbeeld maar liefst 10 jaar garantie bieden op alle kunststof kozijnen en het bijbehorende isolatieglas. Ook kunnen wij 5 jaar garantie bieden op de HPL panelen en 2 jaar op het hang- en sluitwerk. Daarnaast bieden wij niet alleen garantie op onze producten, maar ook zorgen wij voor de scherpste prijzen voor onze maatwerkproducten, waardoor wij de laagste prijsgarantie geven aan de klant.

Meer informatie over de beste kunststof kozijnen?

Wil je weten waarom je de beste kunststof kozijnen koopt bij Toelevering Online? Wil je meer informatie over het bestelproces of heb je advies nodig? Neem contact op! Er staat een team van professionele medewerkers klaar om je te helpen en adviseren.

Neem direct contact op


Niek Wopereis van Toelevering Online
Toelevering Online kan je maar liefst 10 jaar garantie bieden op de beste kunststof kozijnen en het bijbehorende isolatieglas. Niek Wopereis Naar de configurator Naar de productpagina
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×