Beste kunststof kozijnen 2022

Je bent op zoek naar de beste kunststof kozijnen in 2022 en wil zeker zijn van een goede kwaliteit. Er zijn verschillende aanbieders, profielmerken en fabrikanten en veel factoren om rekening mee te houden zoals keurmerken, folies en isolatie. Om je op weg te helpen hebben wij de verschillende aandachtspunten voor je op een rij gezet. De beste merken kunststof kozijnen

Toelevering Online is een online platform waarop je kunststof kozijnen van verschillende profielmerken vindt. Zo kun je voor elk nieuwbouw- of renovatieproject de beste kunststof kozijnen vinden. Toelevering Online biedt hierbij de keuze uit verschillende hoogwaardige kunststof kozijnprofielen van onder andere Gealan, K-VISION en Schüco. Alle aangesloten kozijnenfabrieken werken met hoge kwaliteitseisen zodat jij zeker bent van de beste kunststof kozijnen!

·        K-VISION

K-VISION is al jarenlang actief als profielmerk voor kunststof kozijnen en staat bekend om de hoge kwaliteit, innovatie en dynamiek. De kwalitatieve kunststof kozijnen van K-VISION voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

Bij Toelevering Online heb je keuze uit verschillende kozijnprofielen van K-VISION, waaronder K-VISION Classic en K-VISION Trend.

·        Gealan

Gealan is een Duits profielmerk voor kunststof kozijnen; een innovatieve speler in de kozijnenmarkt. Van Gealan kun je hoge kwaliteit kozijnen met een hoge betrouwbaarheid verwachten. Duurzaamheid is tevens belangrijk voor Gealan en de productie gebeurt dan ook zo milieuvriendelijk mogelijk.

De Gealan kunststof kozijnen zijn bij Toelevering Online te verkrijgen in het S9000 NL kozijnprofiel voor de kunststof ramen en deuren. Kunststof schuifpuien zijn samen te stellen in het Gealan S9000 kozijnprofiel.

·        Schüco

Schüco is ook een Duits profielmerk die onder andere kunststof kozijnen fabriceert. De moderne kunststof kozijnen kenmerken zich door een mooi design, lange levensduur, goede isolatiewaarden en een soepele werking.

Bij Toelevering Online kun je kiezen voor verschillende kunststof kozijnprofielen van Schüco. Voor ramen en deuren heb je keuze uit het Schüco Living Variant kozijnprofiel. Voor kunststof schuifpuien heb je keuze uit onder andere het Schüco LivingSlide & Schüco EasySlide kozijnprofiel.

De eigenschappen verschillen per kozijnprofiel en door de verschillende mogelijkheden kun jij een goede keuze maken zodat je de beste kunststof kozijnen voor jouw project kan bestellen.

Keurmerken voor kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen die je bij Toelevering Online bestelt voldoen aan verschillende keurmerken zodat jij zeker bent van de beste kunststof kozijnen. Wij hebben de verschillende keurmerken voor je op een rij gezet.

VKG-keurmerk

Het VKG-keurmerk is een van de bekendste keurmerken als het aankomt op kunststof kozijnen. Het keurmerk geeft aan dat de kunststof kozijnen gefabriceerd worden middels de VKG kwaliteitseisen en adviezen voor de productie en montage van kunststof kozijnen.

Alle kozijnprofielen die je kunt bestellen bij Toelevering Online zijn VKG gekeurd. Aanvullend voldoet ook de producent van onze kunststof Schüco kozijnen zelf aan het VKG keurmerk.

KOMO-keurmerk

Het KOMO-keurmerk toont aan dat de kunststof kozijnen objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Zo ben jij er zeker van dat de kozijnen van goede kwaliteit zijn en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit.

Alle kunststof kozijnen die je bij Toelevering Online kan samenstellen voldoen aan het KOMO-keurmerk.

SKG en PKVW

Het hang- en sluitwerk is een belangrijk onderdeel van jouw kunststof kozijnen. Je wilt zeker zijn van goed hang- en sluitwerk met een goede inbraakwerendheid. SKG is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang- en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

PKVW staat voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk dat aangeeft dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid.

Alle kunststof kozijnen van Toelevering Online worden geleverd inclusief het hang- en sluitwerk (beslag). Het beslag dat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG**-norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

De beste isolatie voor jouw kunststof kozijnen

Isolatie is steeds belangrijker. Je wil er dus zeker van zijn dat de kozijnen een optimale isolatie bieden. De isolatiewaarden variëren per kozijnprofiel. In het overzicht hieronder zie je de isolatiewaarde per profiel.

Kozijnprofiel Afmeting Isolatiewaarde 
Gealan S9000NL 86 x 120 mm 1,2 W/(m²·K)
Gealan S9000 (schuifpui) 83 x 190 mm 1,3 W/(m²·K)
K-VISION Classic 84 x 76 mm 1,1 W/(m²·K)
K-VISION Trend 81 x 120 mm 1,4 W/(m²·K)
Schüco Living Variant 90 x 120 mm 1,1 W/(m²·K)
Schüco LivingSlide (schuifpui) 82 x 194 mm 1,3 W/(m²·K)
Schüco EasySlide (schuifpui) 60 x 167 mm 1,5 W/(m²·K)

Het glas speelt natuurlijk ook een rol bij de isolatie van de kunststof kozijnen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om de kozijnen met isolatieglas samen te stellen. Bij Toelevering Online heb je keuze uit zowel HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas.

Garantie op de beste kunststof kozijnen

Wij kunnen de beste kunststof kozijnen garanderen. Daarnaast biedt Toelevering Online maar liefst 10 jaar garantie op alle kunststof kozijnen en het bijbehorende isolatieglas. Ook bieden wij 5 jaar garantie op de HPL-panelen en 2 jaar op al het hang- en sluitwerk. Daarnaast zorgen we voor de scherpste prijzen voor onze maatwerkproducten, waardoor wij onze klanten de laagsteprijsgarantie bieden.

De beste kunststof kozijnen met mooie kleuren

Onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met verschillende folies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kunststof kozijnen met een glad folie, folie met houtnerfstructuur, acryl folie of metallic.

Met de houtnerfstructuur folie krijgen de kunststof kozijnen de uitstraling van een houten kozijn. Je kunt de buitenzijde van het kozijn en binnenzijde van het kozijn apart van elkaar configureren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houtnerffolie aan de buitenzijde en glad folie aan de binnenzijde.

Afhankelijk van de foliekeuze heb je keuze uit verschillende kleuren. De beschikbare kleuren staan aangeven bij het product als je gaat configureren.

Zeker van de beste kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online ben je zeker van de beste kunststof kozijnen! Wil je weten waarom je de beste kunststof kozijnen koopt bij Toelevering Online? Wil je meer informatie over het bestelproces of heb je advies nodig? Neem contact op! Er staat een team van professionele medewerkers klaar om je te helpen en adviseren.

Meer informatie over de beste kunststof kozijnen?

Wil je weten waarom je de beste kunststof kozijnen koopt bij Toelevering Online? Wil je meer informatie over het bestelproces of heb je advies nodig? Neem contact op! Er staat een team van professionele medewerkers klaar om je te helpen en adviseren.

Neem direct contact op


Niek van Toelevering Online
Toelevering Online kan je maar liefst 10 jaar garantie bieden op de beste kunststof kozijnen en het bijbehorende isolatieglas. Niek Naar de configurator Naar de productpagina
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×