Opdek | TBA01

Hieronder vind je onze opdekdeuren in het desingtype TBA01. Selecteer de gewenste maatvoering van de deur en bestel simpel en snel jouw aluminium binnendeur!

Bij een aantal producten is weergegeven dat deze leverbaar zijn vanaf 5 werkdagen, dit betreffen voorraadproducten. Bij deze producten zijn er minder mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Is de gewenste uitvoering niet op voorraad leverbaar? Selecteer dan de gewenste afmeting en start met samenstellen, je hebt jouw deur dan vanaf 4 weken in huis.
Kleur, beglazing en beslag

Verschillende keuzemogelijkheden

Wanneer je de gewenste maatvoering hebt geselecteerd voor jouw aluminium binnendeur zijn er meerdere keuzemogelijkheden om het naar eigen wens te verkrijgen.

Bij het samenstellen van je aluminium binnendeur is er de mogelijkheid om te kiezen voor een bronzen (RAL 7006) of zwarte (RAL 9005) kleur. De kleur wordt aangebracht met een structuur coating, bij met een structuur coating creƫer je een extra luxe uitstraling!

Bij het kiezen van de beglazing van jouw aluminium binnendeur heb je een aantal opties: helder glas, mat glas, rookglas en bronsglas. Het betreft altijd enkel glas en de deur wordt altijd geleverd met gelaagd glas.

Start direct met het samenstellen van je aluminium binnendeur en bestel vandaag nog bij Toelevering Online!