Opdek | TBA02

Bekijk hier het aanbod van aluminium binnendeuren met designtype TBA02 in een opdekuitvoering. De aluminium binnendeur wordt aangeboden in vaste deurafmetingen en wordt zonder het deurkozijn geleverd. Selecteer jouw maatvoering en bestel bij Toelevering Online!

Een aantal producten zijn voorraadproducten en daardoor leverbaar vanaf 5 werkdagen. Wanneer dit van toepassing is, staat het weergegeven bij het product. Bij de voorraadproducten zijn er minder mogelijkheden om het naar eigen wens samen te stellen. Is jouw gewenste uitvoering niet op voorraad leverbaar? Klik dan op jouw gewenste afmeting en start met samenstellen, jouw deur wordt dan vanaf 4 weken geleverd. 
Verschillende keuzemogelijkheden

Naar eigen wens samenstellen

De aluminium binnendeuren hebben vaste deurafmetingen en worden zonder het kozijn geleverd. Bij het samenstellen van de deur zijn er een aantal mogelijkheden om het naar eigen wens te maken. Je hebt onder andere keuzemogelijkheden voor de kleur, het beslag en de beglazing.

Onze binnendeuren van Mondana worden aangeboden in twee verschillende kleuren. De keuzemogelijkheden bestaan uit zwart (RAL 9005) en brons (7006). De kleuren worden aangebracht met een structuur coating, bij een structuur coating geef je de deuren een extra luxueuze uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om een verfset mee te bestellen, je kunt het deurkozijn dan in dezelfde kleur overschilderen als de deur.

Bij onze aluminium binnendeuren passen we een loopslot toe. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur van de deur.

Om de uitstraling van de binnendeur compleet te maken kun je nog een keuze maken voor de beglazing. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen uit: mat glas, helder glas, rookglas en bronsglas waarbij iedere glassoort zorgt voor een unieke uitstraling. Standaard wordt enkel glas toegepast, het glas is altijd gelaagd zodat het bij elkaar gehouden wordt wanneer het breekt.

Start direct met het samenstellen van jouw aluminium binnendeur en bestel vandaag nog bij Toelevering Online!