Houten dichte achterdeur (buitendraaiend)

Op zoek naar een goede houten achterdeur inclusief kozijn? Dan is onze dichte achterdeur inclusief kozijn wat voor jou. Deze dichte houten paneeldeur wordt compleet afgemonteerd en afgehangen! Wij leveren de dichte achterdeur compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Het meegeleverde slot dat wordt toegepast voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG-keurmerk. Meer weten over de technische specificaties? Bekijk dan de productinformatie. Wil je graag meer weten over dit product en de mogelijkheden? Bekijk dan de lijst met specificaties op deze pagina. Vul de gewenste maatvoeringen, kies de scharnierzijde, selecteer de gewenste opties en bestel de dichte achterdeur van Toelevering Online!

1.466,75 al vanaf excl BTW
1.774,77 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1466.75
Red Grandis 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1483.68
Finti verdiept 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1778.51
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.466,75
Prijs incl. BTW
1.774,77

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen (met uitzondering van de voordeuren) ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Standaard deurmaten Standaard deurmaten in buitenwerkse maten

Wij hebben een overzicht opgesteld waarin je informatie vind over deurmaten en hoe je deze kunt omrekenen naar buitenwerkse maten. Daarnaast hebben we een aantal standaard deurmaten alvast voor je omgerekend.

LET OP: deze standaard deurmaten zijn van toepassing bij kozijnen met het Mahonie/Meranti en Finti profiel.

Klik hier voor meer informatie.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Op zoek naar een goede houten achterdeur inclusief kozijn? Dan is onze dichte achterdeur inclusief kozijn wat voor jou. Deze dichte houten paneeldeur wordt compleet afgemonteerd en afgehangen!

Wij leveren de dichte achterdeur compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Het meegeleverde slot dat wordt toegepast voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG-keurmerk. Meer weten over de technische specificaties? Bekijk dan de productinformatie.

Wil je graag meer weten over dit product en de mogelijkheden? Bekijk dan de lijst met specificaties op deze pagina.

Vul de gewenste maatvoeringen, kies de scharnierzijde, selecteer de gewenste opties en bestel de dichte achterdeur van Toelevering Online!

Dichte achterdeur vlak | hout
€ 1.466,75
excl. BTW
9 september
40 werkdagen