Brandwerende binnendeurkozijnset DKS 280 830x2015

De brandwerende binnendeur DKS 280 van Skantrae heeft een afmeting van 830x2015 mm. De binnendeur heeft een volspaan vulling en wordt afgehangen met drie paumelle scharnieren in het kozijn. De binnendeurkozijnen zijn eenvoudig te plaatsen en daarmee een zeer praktische oplossing. Bestel jouw binnendeurkozijnset simpel en snel bij Toelevering Online!

540,69 al vanaf excl BTW
654,23 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
3. Profiel
Verbindingen
Skantrae deurkozijnsets 4 werkdagen
Productinfo
€ 540.69
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Voorlak
 
Voorlak
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
540,69
Prijs incl. BTW
654,23

Lijst met specificaties

Hout binnendeuren Houtsoort

De kozijnen van de deurkozijnsets worden vervaardigd uit grenenhout. De deuren standaard binnendeuren zijn voorzien van een honingraatkern met HDF toplaag.

De brandwerende en geluidswerende binnendeuren zijn voorzien van een volspaankern met MDF toplaag.

Afmetingen binnendeurkozijnset binnendeur en kozijn

De afmetingen van de smalle uitvoering zijn 56x90mm. De brede uitvoering heeft een afmeting van 56x115mm.

Stompe binnendeuren Standaard uitvoering

Onze binnendeurkozijnsets worden standaard uitgevoerd met een stompe binnendeur.

Behandeling hout binnendeuren wit voorbehandeld

De houten binnendeuren van Skantrae worden standaard in het wit voorbehandeld.

Smalle en brede binnendeuren 90 of 115 mm

Bij het samenstellen van je houten binnendeurkozijnset heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een smalle of brede binnendeurkozijnset. De smalle uitvoering heeft een afmeting van 90 mm en de brede uitvoering een afmeting van 115 mm.

LET OP: wordt tijdens het samenstellen geen mogelijkheid getoond om te kiezen voor smal of breed? Dan is het niet mogelijk een keuze te maken, de deur wordt dan standaard in de brede uitvoering geleverd.

Hang- en sluitwerk binnendeuren Verschillende beslagsets

Bij het samenstellen van je houten binnendeurkozijnset heb je diverse mogelijkheden voor het beslag wat meegeleverd wordt. Je hebt de keuze voor:

- geen beslag
- loopslot rvs/zwart
- cilinderslot rvs/zwart
- toiletslot rvs/zwart

Scharnieren binnendeuren paumelle scharnieren

De houten binnendeuren worden afgehangen in het kozijn geleverd. De binnendeuren worden met drie paumelle scharnieren in het kozijn afgehangen.

Brandwerendheid binnendeuren 30 min brandvertragend

Bij de brandwerende binnendeurkozijnsets van Skantrae bieden we een uitvoering aan die 30 minuten brandvertragend werkt. De producten zijn hiervoor uitgebreid getest en voldoen aan de gestelde voorwaarden van de NEN 6069.

Op de productinformatiepagina van de Skantrae binnendeuren kun je de certificaten voor de brandwerendheid terugvinden en downloaden.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

De brandwerende binnendeur DKS 280 van Skantrae heeft een afmeting van 830×2015 mm. De binnendeur heeft een volspaan vulling en wordt afgehangen met drie paumelle scharnieren in het kozijn. De binnendeurkozijnen zijn eenvoudig te plaatsen en daarmee een zeer praktische oplossing. Bestel jouw binnendeurkozijnset simpel en snel bij Toelevering Online!

DKS 280 – binnendeurkozijnset
€ 540,69
excl. BTW
28 mei
4 werkdagen