Draai-kiepdeur (stolp) – binnendraaiend | hout

Dit zijn onze houten draai-kiepdeuren die je geheel naar eigen wens samen kunt stellen. De actieve deur kan zowel kiepen als draaien, de passieve deur draait alleen naar binnen. Deze deuren zijn onder andere zeer geschikt om te gebruiken als balkondeuren, maar zijn ook in veel andere situaties toe te passen. Bekijk de mogelijkheden en informatie over het product in de lijst met specificaties op deze pagina. Ben je op zoek naar technische informatie over onze producten? Bekijk dan de productinformatiepagina voor meer informatie over onze houten kozijnprofielen.

1.496,30 al vanaf excl BTW
1.810,52 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 4 werkdagen
Productinfo
€ 1496.3
Red Grandis 67×114 mm 30 werkdagen
Productinfo
€ 1515.76
Finti verdiept 67×114 mm 30 werkdagen
Productinfo
€ 1789.68
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1897.35
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.496,30
Prijs incl. BTW
1.810,52

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten draaikiepdeuren Compleet geleverd

Wij leveren onze houten draaikiepdeuren compleet en inclusief beslag. Cilinders, sloten en deurgarnituur worden dan ook meegeleverd. Door verdekt liggend beslag toe te passen zie je de scharnieren niet, dit zorgt voor een optisch strak aanzicht. Daarnaast geeft verdekt liggend beslag meer ruimte voor de aftimmering. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het merk verschilt per kozijnprofiel, je kunt de toegepaste merken vinden op de productinformatiepagina.

Wij leveren ook de kruk mee en plaatsen deze op de meest gebruiksvriendelijke plek in de draaikiepdeur. De positie wordt bepaald op basis van jarenlange ervaring in de kozijnindustrie. We bekijken het kozijn altijd vanaf de buitenzijde, houd hier rekening mee tijdens het selecteren van de draairichting.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst.

Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren (wit en crème wit) te bestellen.

Standaard deurmaten Standaard deurmaten in buitenwerkse maten

Wij hebben een overzicht opgesteld waarin je informatie vind over deurmaten en hoe je deze kunt omrekenen naar buitenwerkse maten. Daarnaast hebben we een aantal standaard deurmaten alvast voor je omgerekend.

LET OP: deze standaard deurmaten zijn van toepassing bij kozijnen met het Mahonie/Meranti en Finti profiel.

Klik hier voor meer informatie.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit zijn onze houten draai-kiepdeuren die je geheel naar eigen wens samen kunt stellen. De actieve deur kan zowel kiepen als draaien, de passieve deur draait alleen naar binnen. Deze deuren zijn onder andere zeer geschikt om te gebruiken als balkondeuren, maar zijn ook in veel andere situaties toe te passen.

Bekijk de mogelijkheden en informatie over het product in de lijst met specificaties op deze pagina. Ben je op zoek naar technische informatie over onze producten? Bekijk dan de productinformatiepagina voor meer informatie over onze houten kozijnprofielen.

Houten draai-kiepdeuren (stolp)
€ 1.496,30
excl. BTW
19 juli
4 werkdagen