Dubbele balkondeuren – binnendraaiend | hout

Doordat deze houten balkondeuren binnendraaiend zijn, krijg je veel meer ruimte op je balkon! Ze zorgen voor een mooie verbinding tussen je balkon en je huis.Wij maken de balkondeuren al helemaal afgemonteerd en afgehangen klaar voor levering. Je hoeft ze alleen nog maar te plaatsen en af te stellen. De balkondeuren zijn beschikbaar in drie kozijnprofielen, namelijk: Mahonie hardhout, Finti zachthout en Accoya zachthout. Het kozijnprofiel is bij alle drie de systemen 67 x 114 mm. Inclusief hang- en sluitwerk Zoals je bij ons gewend bent, krijg je ook deze deuren inclusief deurbeslag en garnituur. De balkondeuren worden voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. Het beslag heeft het politiekeurmerk Veilig Wonen en het slot is voorzien van minimaal SKG**. De balkondeur kun je openen via de kruk-kruk bediening van de loopdeur. De vaste deur is te openen door een geïntegreerde espagnoletsluiting. We vertellen je graag meer over de productspecifiacties op onze productpagina.Het hangt af van het systeem of je de balkondeur in de voorlak of aflak kan bestellen. Al onze systemen worden namelijk geleverd in de optie aflak. Je kiest dan zelf de lakkleur van je kozijn. Alleen bij de Mahonie systemen kan je ook in de optie voorlak bestellen. Om je garantie te bewaren moet je alleen binnen 18 maanden je kozijn en deur aflakken. Balkondeur inclusief glas Het is mogelijk om de dubbele balkondeuren te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen uit: HR++ dubbel glas, HR+++ triple glas en mat glas. Ook kun je het glas bestellen met wienersprossen met plakroeden of roeden in het glas. Je kunt er voor kiezen om 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas te nemen. De glazen worden vanuit de binnenkant van het raam beglaasd, omdat het een strakker aanzicht geeft en het verhoogt de inbraakwerendheid.De houten balkondeur worden standaard geleverd met een kunststof DTS onderdorpel. Het is natuurlijk ook mogelijk om een houten onderdorpel te bestellen. Bestel kozijnen op maat Bij Toelevering Online bestel je jouw kozijnen op maat. Je kiest zelf de maatvoering de eigenschappen en extra opties en je hebt jouw kozijn al vanaf 5 werkdagen in huis!

1.152,06 al vanaf excl BTW
1.393,99 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 8 werkdagen
Productinfo
€ 1156.8
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 22 werkdagen
Productinfo
€ 1199.47
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 8 werkdagen
Productinfo
€ 1156.8
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.152,06
Prijs incl. BTW
1.393,99
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten deurkozijn Deurbeslag

Wij leveren onze houten deurkozijnen compleet en inclusief hang- en sluitwerk (beslag). Op het Mahonie en Finti profiel passen FUHR deurbeslag toe met driepuntssluiting. We leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45).

Op onze houten deurkozijnen met het Accoya kozijnprofiel passen wij BUVA-beslag toe. Het betreft deurbeslag met een driepuntssluiting, we leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45).

Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. We hebben bewust gekozen om de deur compleet, inclusief alle toebehoren te leveren om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Al het beslag wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst. Standaard leveren wij een stangbediening van 750 mm mee, hiermee kun jij jouw rooster handmatig instellen.

Wij leveren zowel ons Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel met Renson Flexair ventilatieroosters. Dit rooster heeft een doorlaat van maximaal 23 dm3/s en een strakke uitstraling. Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren te bestellen.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Doordat deze houten balkondeuren binnendraaiend zijn, krijg je veel meer ruimte op je balkon! Ze zorgen voor een mooie verbinding tussen je balkon en je huis.

Wij maken de balkondeuren al helemaal afgemonteerd en afgehangen klaar voor levering. Je hoeft ze alleen nog maar te plaatsen en af te stellen. De balkondeuren zijn beschikbaar in drie kozijnprofielen, namelijk: Mahonie hardhout, Finti zachthout en Accoya zachthout. Het kozijnprofiel is bij alle drie de systemen 67 x 114 mm.

Inclusief hang- en sluitwerk

Zoals je bij ons gewend bent, krijg je ook deze deuren inclusief deurbeslag en garnituur. De balkondeuren worden voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. Het beslag heeft het politiekeurmerk Veilig Wonen en het slot is voorzien van minimaal SKG**. De balkondeur kun je openen via de kruk-kruk bediening van de loopdeur. De vaste deur is te openen door een geïntegreerde espagnoletsluiting. We vertellen je graag meer over de productspecifiacties op onze productpagina.

Het hangt af van het systeem of je de balkondeur in de voorlak of aflak kan bestellen. Al onze systemen worden namelijk geleverd in de optie aflak. Je kiest dan zelf de lakkleur van je kozijn. Alleen bij de Mahonie systemen kan je ook in de optie voorlak bestellen. Om je garantie te bewaren moet je alleen binnen 18 maanden je kozijn en deur aflakken.

Balkondeur inclusief glas

Het is mogelijk om de dubbele balkondeuren te bestellen inclusief glas. Je kunt kiezen uit: HR++ dubbel glas, HR+++ triple glas en mat glas. Ook kun je het glas bestellen met wienersprossen met plakroeden of roeden in het glas. Je kunt er voor kiezen om 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas te nemen. De glazen worden vanuit de binnenkant van het raam beglaasd, omdat het een strakker aanzicht geeft en het verhoogt de inbraakwerendheid.

De houten balkondeur worden standaard geleverd met een kunststof DTS onderdorpel. Het is natuurlijk ook mogelijk om een houten onderdorpel te bestellen.

Bestel kozijnen op maat

Bij Toelevering Online bestel je jouw kozijnen op maat. Je kiest zelf de maatvoering de eigenschappen en extra opties en je hebt jouw kozijn al vanaf 5 werkdagen in huis!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
Houten deuren binnendraaiend (stolp)
€ 1.152,06
excl. BTW
31 mei
8 werkdagen