Dubbele balkondeuren met zijlicht links – binnendraaiend | hout

Dit zijn onze houten balkondeuren met een zijlicht aan de linkerzijde. Onze houten balkondeuren gaan tot een maximale breedte van 2174 mm. Heb jij een grotere ruimte om op te vullen dan kan een zijlicht een uitkomst bieden. Dit zijn onze balkondeuren met een zijlicht aan de linkerzijde, wil je een zijlicht aan de rechterzijde of aan beide kanten, bekijk dan onze balkondeuren met zijlicht rechts of balkondeuren met twee zijlichten.De naar binnendraaiende balkondeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn van Mahonie hardhout of gevingerlast Finti hout. Beide profielen zijn verdiepte profielen van 67 x 114 mm. Er zit geen tussenstijl tussen de deuren, daarom worden het ook wel stolpdeuren genoemd.Alle deuren en ramen van Toelevering Online worden geleverd inclusief beslag. Onze houten tuindeuren worden voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. Het beslag voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Meer weten over het toegepaste beslag of de kozijnsystemen? Raadpleeg dan onze productinformatie.De houten balkondeuren met zijlicht links is te bestellen met beglazing. Wij bieden diverse mogelijkheden in de beglazing. Toelevering Online biedt diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd bestellen? Geen probleem. Wij leveren dan wel de glaslatten mee. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd. Je krijgt hierdoor een strakke uitstraling en het verhoogd de inbraakwerendheid. De houten balkondeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn.Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw tuindeuren met linker zijlicht. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Neem contact op met de klantenservice van Toelevering Online, wij helpen je graag!

1.608,51 al vanaf excl BTW
1.946,30 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 2 - Dubbele deur (binnendraaiend)
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1707.45
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 22 werkdagen
Productinfo
€ 1746.54
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1919.09
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.608,51
Prijs incl. BTW
1.946,30
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten deurkozijn Deurbeslag

Wij leveren onze houten deurkozijnen compleet en inclusief hang- en sluitwerk (beslag). Op het Mahonie en Finti profiel passen FUHR deurbeslag toe met driepuntssluiting. We leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45).

Op onze houten deurkozijnen met het Accoya kozijnprofiel passen wij BUVA-beslag toe. Het betreft deurbeslag met een driepuntssluiting, we leveren dit beslag inclusief de benodigde sloten en cilinders (30/45).

Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. We hebben bewust gekozen om de deur compleet, inclusief alle toebehoren te leveren om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Al het beslag wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm.

Deurgarnituur houten deuren Voslux deurgarnituur

Wij leveren onze houten deuren (tuindeuren, buitendeuren, deurkozijnen) inclusief deurgarnituur met kerntrekbeveiliging, inclusief cilinder. Wij passen geveerd Voslux deurganituur toe op zowel het Finti als Mahonie profiel.

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst. Standaard leveren wij een stangbediening van 750 mm mee, hiermee kun jij jouw rooster handmatig instellen.

Wij leveren zowel ons Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel met Renson Flexair ventilatieroosters. Dit rooster heeft een doorlaat van maximaal 23 dm3/s en een strakke uitstraling. Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren te bestellen.

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit zijn onze houten balkondeuren met een zijlicht aan de linkerzijde. Onze houten balkondeuren gaan tot een maximale breedte van 2174 mm. Heb jij een grotere ruimte om op te vullen dan kan een zijlicht een uitkomst bieden. Dit zijn onze balkondeuren met een zijlicht aan de linkerzijde, wil je een zijlicht aan de rechterzijde of aan beide kanten, bekijk dan onze balkondeuren met zijlicht rechts of balkondeuren met twee zijlichten.

De naar binnendraaiende balkondeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn van Mahonie hardhout of gevingerlast Finti hout. Beide profielen zijn verdiepte profielen van 67 x 114 mm. Er zit geen tussenstijl tussen de deuren, daarom worden het ook wel stolpdeuren genoemd.

Alle deuren en ramen van Toelevering Online worden geleverd inclusief beslag. Onze houten tuindeuren worden voorzien van een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. Het beslag voldoet minimaal aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Meer weten over het toegepaste beslag of de kozijnsystemen? Raadpleeg dan onze productinformatie.

De houten balkondeuren met zijlicht links is te bestellen met beglazing. Wij bieden diverse mogelijkheden in de beglazing. Toelevering Online biedt diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd bestellen? Geen probleem. Wij leveren dan wel de glaslatten mee. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd. Je krijgt hierdoor een strakke uitstraling en het verhoogd de inbraakwerendheid. De houten balkondeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn.

Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw tuindeuren met linker zijlicht. Heb je hulp nodig of heb je vragen? Neem contact op met de klantenservice van Toelevering Online, wij helpen je graag!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
Tuindeuren met zijlicht links (stolp)
€ 1.608,51
excl. BTW
24 mei
5 werkdagen