Houten garagedeuren met groeven

Bekijk hier onze houten garagedeuren met groeven, deze worden verticaal aangebracht in het hout. Tijdens het samenstellen kun je kiezen voor twee typen groeven: een platte groef en een V-groef (ook wel visbek groef genoemd). Een platte groef heeft een breedte van 12 mm waardoor een breder aanzicht ontstaat. De V-groef heeft een breedte van 4 mm en daardoor een smaller aanzicht ten opzichte van een platte groef. Bij het kiezen voor een deur met groeven creëer je een esthetisch mooi aanzicht.   De garagedeuren worden compleet geleverd inclusief het bijbehorende hang- en sluitwerk. Selecteer de gewenste opties en bestel jouw houten garagedeur met groeven!   

2.010,48 al vanaf excl BTW
2.432,68 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 2361.29
Red Grandis 67×114 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 2384.31
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.010,48
Prijs incl. BTW
2.432,68

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten garagedeuren Compleet geleverd

Onze houten garagedeuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt op de productinformatiepagina van hout per profiel zien welk merk wordt toegepast.

Deurgarnituur houten deuren Voslux deurgarnituur

Wij leveren onze houten deuren (tuindeuren, buitendeuren, deurkozijnen) inclusief deurgarnituur met kerntrekbeveiliging, inclusief cilinder. Wij passen geveerd Voslux deurganituur toe op zowel het Finti als Mahonie profiel.

Groeven houten garagedeuren Platte groef of V-groef

De houten garagedeuren kunnen geleverd worden met een platte groef of een V-groef. De platte groeven hebben een breedte van 12 mm en de V-groeven een breedte van 4 mm. Groeven worden gelijk verdeeld over de gehele deur waarbij ze 120 tot 150 mm uit elkaar liggen.

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen (met uitzondering van de voordeuren) ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Bekijk hier onze houten garagedeuren met groeven, deze worden verticaal aangebracht in het hout. Tijdens het samenstellen kun je kiezen voor twee typen groeven: een platte groef en een V-groef (ook wel visbek groef genoemd). Een platte groef heeft een breedte van 12 mm waardoor een breder aanzicht ontstaat. De V-groef heeft een breedte van 4 mm en daardoor een smaller aanzicht ten opzichte van een platte groef. Bij het kiezen voor een deur met groeven creëer je een esthetisch mooi aanzicht.  

De garagedeuren worden compleet geleverd inclusief het bijbehorende hang- en sluitwerk. Selecteer de gewenste opties en bestel jouw houten garagedeur met groeven! 

 

Garagedeur dubbel platte groef
€ 2.010,48
excl. BTW
16 juli
15 werkdagen