Houten stapeldorpeldeur met kader

Dit is de losse houten stapeldorpeldeur met een kaderprofilering. Bij de deur met een kader wordt aan de binnenzijde een afdichtingsrubber geplaatst. Je stelt jouw losse deur eenvoudig naar eigen wens samen in de configurator. Onze losse deuren zijn zeer geschikt voor situaties waarbij alleen de deur aan vervanging toe is en het kozijn in goede staat verkeerd. Bestel jouw losse deur vandaag nog bij Toelevering Online

718,18 al vanaf excl BTW
869,00 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
718,18
Prijs incl. BTW
869,00

Lijst met specificaties

Hout losse deuren Meranti hardhout

De losse deuren worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Deze houtsoort valt in duurzaamheidsklasse 2. Het hout is goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden, insecten en schimmels.

Afmetingen omfrezingen losse deuren Kader en verjongd

De losse stapeldorpeldeuren kunnen samengesteld worden in twee verschillende omfrezingen: verjongd en kaderprofilering. De afmeting van het profiel is 56 x 114 mm.

Wanneer je kiest voor een verjongde profilering heeft de deur een slanker aanzicht en creëer je een authentieke uitstraling. Bij een kaderprofilering wordt er een afdichtingsrubber geplaatst aan de binnenzijde.

Verf losse deuren Voorlak

De losse deuren kunnen voorzien worden van een voorlak en is beschikbaar in verschillende kleuren. De voorlak bestaat uit een impregneerlaag (grondverf) en dekt alle groeven en naden. Daarnaast dient de grondverf binnen 18 maanden afgelakt te worden.

De verschillende kleurmogelijkheden worden zichtbaar bij het samenstellen van de losse deur.

Glas losse deuren Onbeglaasd of HR++

De losse stapeldorpeldeuren kunnen inclusief beglazing geleverd worden, ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor onbeglaasd. Wanneer je de deuren graag beglaasd geleverd wilt hebben is dit beschikbaar met HR++ glas (tweezijdig gelaagd). Het glas wordt los/vast geleverd met de deur.

Hang- en sluitwerk losse deuren Driepuntsluiting en scharnieren

De losse deuren worden compleet geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. Standaard worden de stapeldorpeldeuren uitgevoerd met een driepuntsluiting. Bij de driepuntsluiting worden ook sluitkommen meegeleverd, deze kunnen vervolgens in het kozijn gefreesd worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur van de kruk te bepalen, deze is beschikbaar in aluminium (F1) en zwart (RAL 9005). Ook worden de scharnieren meegeleverd met de deur, standaard worden 4 scharnieren meegeleverd.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is de losse houten stapeldorpeldeur met een kaderprofilering. Bij de deur met een kader wordt aan de binnenzijde een afdichtingsrubber geplaatst. Je stelt jouw losse deur eenvoudig naar eigen wens samen in de configurator. Onze losse deuren zijn zeer geschikt voor situaties waarbij alleen de deur aan vervanging toe is en het kozijn in goede staat verkeerd.

Bestel jouw losse deur vandaag nog bij Toelevering Online

Losse stapeldorpeldeur hout
€ 718,18
excl. BTW
7 juni
6 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af