Tuindeuren (stolp) met twee zijlichten – buitendraaiend | hout

Dit zijn onze houten tuindeuren met twee zijlichten. De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Met de zijlichten kun je extra lichtinval in de woning creëren. De dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Deze openslaande tuindeuren met twee zijlichten zijn leverbaar in twee kozijnsystemen. Je hebt keuze uit een hardhouten Mahonie profiel of het milieuvriendelijk gevingerlast Finti naaldhout. Beide profielen hebben een afmeting van 67 x 114 mm. Bij onze houten tuindeuren gebruiken wij geen tussenstijl zodat je een mooie grote opening kunt maken. Wij spreken daarom ook wel van stolpdeuren. De houten tuindeuren worden geleverd inclusief beslag en garnituur. De houten tuindeuren worden voorzien van een een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. De toegepaste meerpuntssluiting, de cilinder en het deurgarnituur voldoet allemaal aan minimaal de SKG** norm. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Wil je meer weten over het meegeleverde beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO en PKVW keurmerk. Leverbaar met veiligheidsglas Wil je de tuindeuren bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Toelevering Online biedt hiervoor diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd? Geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. De houten tuindeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn. Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw houten tuindeuren met twee zijlichten bij Toelevering Online. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder!

1.524,25 al vanaf excl BTW
1.844,34 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 2 - Dubbele deur (buitendraaiend)
5. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1464.28
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 22 werkdagen
Productinfo
€ 1682.17
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.524,25
Prijs incl. BTW
1.844,34
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

De beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Keurmerk tuindeur SKG**, PKVW

Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Beslag tuindeur FUHR Multisafe stolpbeslag

Krukbediende driepuntssluiting, passieve deur te openen door omslaan espagnolet in de deur.

Garnituur tuindeur Voslux

Geveerd Voslux V9090 deurgarnituur met kerntrekbeveiliging, inclusief cilinder.

Dorpel tuindeur DTS onderdorpel

Kunststof onderdorpel die bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Ventilatierooster tuindeur Zelfregulerend

Zelfregulerend ventilatierooster met een doorlaat van maximaal 23 dm3/s, inclusief stangbediening.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Dit zijn onze houten tuindeuren met twee zijlichten. De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Met de zijlichten kun je extra lichtinval in de woning creëren. De dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Deze openslaande tuindeuren met twee zijlichten zijn leverbaar in twee kozijnsystemen. Je hebt keuze uit een hardhouten Mahonie profiel of het milieuvriendelijk gevingerlast Finti naaldhout. Beide profielen hebben een afmeting van 67 x 114 mm.

Bij onze houten tuindeuren gebruiken wij geen tussenstijl zodat je een mooie grote opening kunt maken. Wij spreken daarom ook wel van stolpdeuren. De houten tuindeuren worden geleverd inclusief beslag en garnituur. De houten tuindeuren worden voorzien van een een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur.

De toegepaste meerpuntssluiting, de cilinder en het deurgarnituur voldoet allemaal aan minimaal de SKG** norm. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Wil je meer weten over het meegeleverde beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO en PKVW keurmerk.

Leverbaar met veiligheidsglas

Wil je de tuindeuren bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Toelevering Online biedt hiervoor diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd? Geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee.

De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. De houten tuindeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn.

Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw houten tuindeuren met twee zijlichten bij Toelevering Online. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Bezorgen kozijnen

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer
 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijsgarantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
Tuindeur 4-vaks
€ 1.524,25
excl. BTW
23 december
5 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af