Voordeur TH01 (binnendraaiend) | hout

Dit is de naar binnen draaiende houten voordeur TH01 van Toelevering Online. Wij leveren onze deuren compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Vul hieronder de maatvoering in, en selecteer de gewenste opties. Je vind meer informatie over de mogelijkheden bij dit product bij de lijst met specificaties op deze pagina. Wil je graag meer weten over de technische informatie van het product? Bekijk dan de productinformatiepagina.

1.456,87 al vanaf excl BTW
1.762,81 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1456.87
Red Grandis 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1473.45
Finti verdiept 67×114 mm 40 werkdagen
Productinfo
€ 1765.87
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.456,87
Prijs incl. BTW
1.762,81

Lijst met specificaties

Profielen houten voordeuren Verschillende houtsoorten

Bij het samenstellen van je houten voordeur heb je de keuze uit verschillende houtsoorten. De voordeur zijn beschikbaar in het Mahonie, Red Grandis of Finti profiel.

Onze houten voordeur TH07 met groeven is alleen beschikbaar in het Mahonie en Red Grandis profiel

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen (met uitzondering van de voordeuren) ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Beslag houten voordeuren Compleet geleverd

Onze houten voordeuren worden altijd compleet geleverd. Bij het samenstellen van de houten voordeur heb je verschillende keuzemogelijkheden voor de bediening. In eerste instantie heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een knop-kruk bediening of een stanggreep. Wanneer je kiest voor een stanggreep wordt de binnenzijde voorzien van een kruk. De stanggreep is beschikbaar in twee verschillende afmetingen; 1000mm en 1600mm. Zowel voor de knop-kruk bediening als de stanggreep is er de mogelijkheid deze geleverd te krijgen in RVS en zwart.

Het merk van het beslag is afhankelijk van het gekozen kozijnprofiel. De merken per kozijnprofiel kun je vinden op de productinformatiepagina van hout.

Brievenbus Houten voordeuren

Bij het samenstellen van je houten voordeur heb je de mogelijkheid om een brievenbus toe te voegen. De brievenbus is beschikbaar in twee kleuren; F1 en F8.

F1 is aluminium kleurig en de F8 uitvoering heeft een zwarte kleur.

Standaard deurmaten Standaard deurmaten in buitenwerkse maten

Wij hebben een overzicht opgesteld waarin je informatie vind over deurmaten en hoe je deze kunt omrekenen naar buitenwerkse maten. Daarnaast hebben we een aantal standaard deurmaten alvast voor je omgerekend.

LET OP: deze standaard deurmaten zijn van toepassing bij kozijnen met het Mahonie/Meranti en Finti profiel.

Klik hier voor meer informatie.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is de naar binnen draaiende houten voordeur TH01 van Toelevering Online. Wij leveren onze deuren compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Vul hieronder de maatvoering in, en selecteer de gewenste opties.

Je vind meer informatie over de mogelijkheden bij dit product bij de lijst met specificaties op deze pagina. Wil je graag meer weten over de technische informatie van het product? Bekijk dan de productinformatiepagina.

Houten voordeur TH01
€ 1.456,87
excl. BTW
9 september
40 werkdagen