2 Draairamen en vast glas | 3 vakken | hout

Dit hardhouten kozijn bestaat uit drie vakken. De twee buitenste vakken zijn voorzien van afgehangen houten draairamen. De houten draairamen worden compleet afgemonteerd en afgehangen in het kozijn geleverd. Het middelste vak is een vak vast glas. Je kunt de vakken verdelen zoals jij het wilt. Je kunt kiezen uit verschillende verhoudingen, zoals 1:2:1 of 1:1:1 (gelijke vakken). De houten draairamen in het kozijn zijn voorzien van een meerpuntssluiting. Het meerpuntsslot dat toegepast wordt is van het merk Fuhr of Buva. Het type raambeslag is Fuhr Multifix 300 of Buva type 100. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Meer weten? Raadpleeg dan onze productinformatie. Dit houten kozijn met drie vakken is leverbaar met een verdiept profiel van Mahonie (67x114mm). Het kozijn van geoptimaliseerd Mahonie hout wordt standaard geleverd met een flowcoat laag en voorlaklaag met een dikte van 120 mu. Het is mogelijk om dit houten kozijn met drie vakken te bestellen inclusief beglazing. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. Er zijn diverse mogelijkheden: Triple glas, dubbel HR++ glas, mat glas of glas met roeden. Geef je maatvoering in, bepaal de eigenschappen, voeg eventueel extra opties toe en bestel!

615,18 al vanaf excl BTW
744,37 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Draairaam (buitendraaiend) Vak 3 - Draairaam (buitendraaiend)
5. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 869.18
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 22 werkdagen
Productinfo
€ 1027.29
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
615,18
Prijs incl. BTW
744,37
-
Ander materiaal en/of profiel?

Lijst met specificaties

Hout Mahonie Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

De beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Beslag draairaam FUHR Multifix beslag

Meerpuntsvergrendeling, traploos regelbare remschaar, inclusief afsluitbare één-handbediening.

Keurmerk draairaam SKG**, PKVW

Al onze kozijnen voldoen aan het SKG** en Veilig Wonen.

Ventilatierooster draairaam Zelfregulerend

Zelfregulerend ventilatierooster met een doorlaat van maximaal 23 dm3/s, inclusief stangbediening.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Dit hardhouten kozijn bestaat uit drie vakken. De twee buitenste vakken zijn voorzien van afgehangen houten draairamen. De houten draairamen worden compleet afgemonteerd en afgehangen in het kozijn geleverd. Het middelste vak is een vak vast glas. Je kunt de vakken verdelen zoals jij het wilt. Je kunt kiezen uit verschillende verhoudingen, zoals 1:2:1 of 1:1:1 (gelijke vakken).

De houten draairamen in het kozijn zijn voorzien van een meerpuntssluiting. Het meerpuntsslot dat toegepast wordt is van het merk Fuhr of Buva. Het type raambeslag is Fuhr Multifix 300 of Buva type 100. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Meer weten? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Dit houten kozijn met drie vakken is leverbaar met een verdiept profiel van Mahonie (67x114mm). Het kozijn van geoptimaliseerd Mahonie hout wordt standaard geleverd met een flowcoat laag en voorlaklaag met een dikte van 120 mu. Het is mogelijk om dit houten kozijn met drie vakken te bestellen inclusief beglazing. De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. Er zijn diverse mogelijkheden: Triple glas, dubbel HR++ glas, mat glas of glas met roeden. Geef je maatvoering in, bepaal de eigenschappen, voeg eventueel extra opties toe en bestel!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Bezorgen kozijnen

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer
 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijsgarantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
Draairaam_3vak_links en rechts naar buiten
€ 615,18
excl. BTW
16 december
5 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af