Houten draai-kiepraam 2 vakken

Dit is ons houten kozijn bestaande uit twee vakken met afgehangen en afgemonteerde houten draai-kiepramen. De draai-kiepramen zijn voorzien van draaikiepbeslag van gerenommeerde merken. Het geleverde beslag is afhankelijk van het gekozen profiel. Voor meer informatie over het beslag kun je onze productinformatie raadplegen. In verschillende soorten hout Onze houten kozijnen kun je bestellen in verschillende houtsoorten. Je hebt hierbij onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor hardhout of  naaldhout. De mogelijkheden voor het profiel kun je zien tijdens het samenstellen van je houten kozijn. Al onze houten kozijnen voldoen aan het SKG en PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Verf en beglazing Je kunt de houten draaikiepramen samenstellen in voorlak of aflak. Het is daarnaast mogelijk om de houten draaikiepramen te bestellen inclusief beglazing. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld HR++ glas, Triple glas (HR+++), mat glas en meer. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid. Geef de maatvoeringen in, bepaal de verdeling, de eigenschappen en de opties. Je krijgt meteen de prijs te zien en voegt het kozijn gemakkelijk toe aan je project. Heb je alle kozijnen voor je project compleet dan kun je gemakkelijk online bestellen.

715,47 al vanaf excl BTW
865,72 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Draai-/kiepraam (binnendraaiend) Vak 2 - Draai-/kiepraam (binnendraaiend)
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1016.96
Red Grandis 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1111.87
Finti verdiept 67×114 mm 7 werkdagen
Productinfo
€ 1224.18
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1294.51
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
715,47
Prijs incl. BTW
865,72

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten draaikiepramen Compleet geleverd

Wij leveren onze houten draaikiepramen compleet inclusief beslag. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het merk wat toegepast wordt is afhankelijk van het geselecteerde profiel, je kunt dit vinden op de productinformatiepagina van hout.

Wij leveren altijd inclusief afsluitbare raamkruk. De raamkruk zit altijd op de meest gebruiksvriendelijke plek in het raam gepositioneerd, afhankelijk van de raamhoogte.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst.

Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren (wit en crème wit) te bestellen.

Horren houten kozijnen Inclusief hor te bestellen

Bij al onze houten draaikiepramen of andere binnendraaiende ramen is het mogelijk om horren toe te voegen aan je bestelling. Wij leveren de horren op basis van de afmetingen en de kleur van het draaikiepraam. De horren zitten altijd in elkaar en worden tegelijk geleverd met de maatwerk kozijnen.

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is ons houten kozijn bestaande uit twee vakken met afgehangen en afgemonteerde houten draai-kiepramen. De draai-kiepramen zijn voorzien van draaikiepbeslag van gerenommeerde merken. Het geleverde beslag is afhankelijk van het gekozen profiel. Voor meer informatie over het beslag kun je onze productinformatie raadplegen.

In verschillende soorten hout

Onze houten kozijnen kun je bestellen in verschillende houtsoorten. Je hebt hierbij onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor hardhout of  naaldhout. De mogelijkheden voor het profiel kun je zien tijdens het samenstellen van je houten kozijn.

Al onze houten kozijnen voldoen aan het SKG en PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Verf en beglazing

Je kunt de houten draaikiepramen samenstellen in voorlak of aflak. Het is daarnaast mogelijk om de houten draaikiepramen te bestellen inclusief beglazing. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld HR++ glas, Triple glas (HR+++), mat glas en meer. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid.

Geef de maatvoeringen in, bepaal de verdeling, de eigenschappen en de opties. Je krijgt meteen de prijs te zien en voegt het kozijn gemakkelijk toe aan je project. Heb je alle kozijnen voor je project compleet dan kun je gemakkelijk online bestellen.

Draaikiepraam 2 vaks horizontaal
€ 715,47
excl. BTW
20 juni
5 werkdagen