Draai-kiepraam | 1 vak

Dit is ons draai-kiepraam bestaande uit één vak. Het vak is voorzien van een houten draaikiepraam dat zowel naar binnen open kan draaien als kan kiepen. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen draaikiepraam. Het draaikiepraam wordt geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In verschillende profielen Het 1 vaks houten kozijn met draaikiepraam wordt gemaakt van hardhout of van milieuvriendelijke gevingerlast naaldhout. Het betreft een verdiept Mahonie profiel van 67 x 114 mm en een verdiept Finti profiel van 67 x 114 mm. Zowel het draaikiepraam als het kozijn worden gemaakt van dezelfde houtsoort. De kruk van het draaikiepraam zit altijd op de meest gebruiksvriendelijke plek in het raam gepositioneerd, en wordt bepaald op basis van de raamhoogte. Bij ons Mahonie en Finti profiel passen wij verdekt liggend GU-beslag toe. Door een verdekt liggend beslag toe te passen krijgt het draaikiepraam een optisch strak aanzicht. Je ziet de scharnieren niet omdat deze in het houten draaikiepraam verwerkt zit. Kies je voor het hardhouten kozijn van Mahonie dan wordt het kozijn in de timmerfabriek voorzien van een flow coat laag en voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Kies je voor het Finti profiel dan wordt het kozijn geleverd in de aflak. Bij het samenstellen van het maatwerk kozijn kun je zelf kiezen in welke kleur je het kozijn geleverd wil krijgen. . Inclusief beglazing te bestellen Wil je het kozijn bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Bij Toelevering Online heb je keuze meerdere mogelijkheden qua beglazing. Van standaard HR++ glas, 2-zijdig gelaagd HR++ glas tot triple glas en meer. Bekijk de mogelijkheden en kies de beglazing. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid. Je kiest eenvoudig en snel de eigenschappen, de beglazing en voegt eventuele opties toe. De prijs wordt meteen berekend. Je kunt het kozijn vervolgens bestellen of toevoegen aan een project.

Lees meer...
282,56 al vanaf excl BTW
341,90 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
4. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 399.94
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 11 werkdagen
Productinfo
€ 502.54
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
282,56
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

De beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Beslag draaikiepramen Verdekt liggend beslag, SKG** politiekeurmerk

De scharnieren van het beslag zijn weggewerkt in het hout, inclusief afsluitbare raamkruk.

Keurmerk draaikiepramen SKG**, PKVW

Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Aanslagprofiel draaikiepramen Aanslagprofiel

Aluminium profiel blank geanodiseerd (F1).

Ventilatierooster draaikiepramen Zelfregulerend

Zelfregulerend ventilatierooster met een doorlaat van maximaal 23 dm3/s, inclusief stangbediening.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Dit is ons draai-kiepraam bestaande uit één vak. Het vak is voorzien van een houten draaikiepraam dat zowel naar binnen open kan draaien als kan kiepen. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen draaikiepraam. Het draaikiepraam wordt geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

In verschillende profielen

Het 1 vaks houten kozijn met draaikiepraam wordt gemaakt van hardhout of van milieuvriendelijke gevingerlast naaldhout. Het betreft een verdiept Mahonie profiel van 67 x 114 mm en een verdiept Finti profiel van 67 x 114 mm. Zowel het draaikiepraam als het kozijn worden gemaakt van dezelfde houtsoort. De kruk van het draaikiepraam zit altijd op de meest gebruiksvriendelijke plek in het raam gepositioneerd, en wordt bepaald op basis van de raamhoogte. Bij ons Mahonie en Finti profiel passen wij verdekt liggend GU-beslag toe. Door een verdekt liggend beslag toe te passen krijgt het draaikiepraam een optisch strak aanzicht. Je ziet de scharnieren niet omdat deze in het houten draaikiepraam verwerkt zit.

Kies je voor het hardhouten kozijn van Mahonie dan wordt het kozijn in de timmerfabriek voorzien van een flow coat laag en voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Kies je voor het Finti profiel dan wordt het kozijn geleverd in de aflak. Bij het samenstellen van het maatwerk kozijn kun je zelf kiezen in welke kleur je het kozijn geleverd wil krijgen. .

Inclusief beglazing te bestellen

Wil je het kozijn bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Bij Toelevering Online heb je keuze meerdere mogelijkheden qua beglazing. Van standaard HR++ glas, 2-zijdig gelaagd HR++ glas tot triple glas en meer. Bekijk de mogelijkheden en kies de beglazing. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid.

Je kiest eenvoudig en snel de eigenschappen, de beglazing en voegt eventuele opties toe. De prijs wordt meteen berekend. Je kunt het kozijn vervolgens bestellen of toevoegen aan een project.

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.2
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


Draaival-1-vaks-horizontaal-Draairaam
€ 282,56
excl. BTW
28 november
5 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af