Draai-kiepraam (stolp) – binnendraaiend

Dit kozijn bestaat uit één vak dat voorzien is van een afgehangen en afgemonteerd draai-kiepraam en een draairaam. Beide ramen kunnen naar binnen draaien. Het unieke aan het kozijn is het feit dat er geen tussenstijl zit in het kozijn. Daarom spreken wij ook wel van stolpramen of verhuisramen. Stolpramen zijn erg populair voor bijvoorbeeld (Franse) balkons omdat je het geheel kunt openen. Het draaikiepraam is het actieve raam. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Keuze uit 2 profielen Wij bieden de keuze uit twee profielen, namelijk een hardhouten Mahonie profiel en een Finti profiel. Het hardhouten Mahonie profiel is een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Mahonie is een hardhout geclassificeerd in duurzaamheidsklasse 2. Mahonie laat zich goed bewerken en heeft een hoge hardheid, waardoor het goed bestand is tegen mechanische beschadigingen. Het oppervlak van Mahonie is gladder dan het oppervlak van andere hardhoutsoorten, omdat deze minder houtporiën en nerven bevat. Dat resulteert in een gladder eindresultaat.Het Finti profiel is ook een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Kies je voor het kozijn van Finti hout dan wordt het kozijn voorzien van een aflaklaag. Door een 3 laags verfsysteem hoef je het kozijn maar één keer in de 12 jaar opnieuw te schilderen. Finti is verantwoord Scandinavisch naaldhout met betere eigenschappen dan tropisch hardhout. Het hout is KOMO en FSC gecertificeerd.Deze houten stolpramen worden op maat gemaakt op basis van de door jouw aangegeven maatvoeringen en eigenschappen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren, met of zonder ventilatierooster, verschillende muuraansluitingen en met of zonder beglazing. Voor de beglazing heb je bij Toelevering Online veel keuze, van HR++ glas, triple glas (HR+++) tot mat glas. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid. Stel jouw houten kozijn op maat samen en voeg het kozijn toe aan jouw project of bestel direct online. 

Lees meer...
594,57 al vanaf excl BTW
719,43 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
4. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 9 werkdagen
Productinfo
€ 594.57
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 11 werkdagen
Productinfo
€ 594.57
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
594,57
-
Ander materiaal en/of profiel?

Productomschrijving

Dit kozijn bestaat uit één vak dat voorzien is van een afgehangen en afgemonteerd draai-kiepraam en een draairaam. Beide ramen kunnen naar binnen draaien. Het unieke aan het kozijn is het feit dat er geen tussenstijl zit in het kozijn. Daarom spreken wij ook wel van stolpramen of verhuisramen. Stolpramen zijn erg populair voor bijvoorbeeld (Franse) balkons omdat je het geheel kunt openen. Het draaikiepraam is het actieve raam. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Keuze uit 2 profielen

Wij bieden de keuze uit twee profielen, namelijk een hardhouten Mahonie profiel en een Finti profiel. Het hardhouten Mahonie profiel is een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Mahonie is een hardhout geclassificeerd in duurzaamheidsklasse 2. Mahonie laat zich goed bewerken en heeft een hoge hardheid, waardoor het goed bestand is tegen mechanische beschadigingen. Het oppervlak van Mahonie is gladder dan het oppervlak van andere hardhoutsoorten, omdat deze minder houtporiën en nerven bevat. Dat resulteert in een gladder eindresultaat.

Het Finti profiel is ook een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Kies je voor het kozijn van Finti hout dan wordt het kozijn voorzien van een aflaklaag. Door een 3 laags verfsysteem hoef je het kozijn maar één keer in de 12 jaar opnieuw te schilderen. Finti is verantwoord Scandinavisch naaldhout met betere eigenschappen dan tropisch hardhout. Het hout is KOMO en FSC gecertificeerd.

Deze houten stolpramen worden op maat gemaakt op basis van de door jouw aangegeven maatvoeringen en eigenschappen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren, met of zonder ventilatierooster, verschillende muuraansluitingen en met of zonder beglazing. Voor de beglazing heb je bij Toelevering Online veel keuze, van HR++ glas, triple glas (HR+++) tot mat glas. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en een betere inbraakwerendheid. Stel jouw houten kozijn op maat samen en voeg het kozijn toe aan jouw project of bestel direct online.

 

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.3
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


Stolpdraaivalraam_2vak_draaivalsponning_val_kl
€ 594,57
excl. BTW
27 september
9 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af