Klepraam (verjongd met kaderprofilering) 67x90 mm

Bekijk hier het losse klepraam met de omfrezing verjongd met kaderprofilering. Met een kaderprofilering wordt aan de binnenzijde van het raam een afdichtingsrubber geplaatst. Bij het samenstellen van het klepraam is het mogelijk om scharnieren en uitzetijzers toe te voegen. LET OP: de losse ramen worden geleverd zonder scharnierfrezingen. Daarnaast is het mogelijk om bij de losse ramen glas meegeleverd te krijgen, het glas wordt los/vast geplaatst in het raam. Bestel simpel en snel jouw losse ramen bij Toelevering Online!

164,09 al vanaf excl BTW
198,55 al vanaf incl BTW

Lijst met specificaties

Hout losse ramen Meranti hardhout

Onze losse ramen worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Deze houtsoort valt in duurzaamheidsklasse 2. Het hout is hierdoor goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden, insecten en schimmels.

Afmetingen omfrezingen kader, verjongd en verjongd met kader

De losse ramen kunnen samengesteld in drie verschillende typen omfrezingen met bijbehorende afmetingen. De beschikbare omfrezingen zijn: kaderprofilering, verjongd en verjongd met kaderprofilering.

- De kaderprofilering heeft een afmeting van 56 x 90 mm.
- De verjongde omfrezing heeft een afmeting van 56 x 90 mm.
- De omfrezing verjongd met kaderprofilering heeft een afmeting van 67 x 90 mm.

Verf losse ramen Voorlak

De losse ramen worden standaard voorzien van een voorlak. De voorlak bestaat uit een impregneerlaag (grondverf) en dekt alle groeven en naden. De voorlak is in verschillende kleuren beschikbaar en dient binnen 18 maanden afgeschilderd te worden.

Glas losse ramen HR++ glas

De losse ramen kunnen zowel beglaasd als onbeglaasd geleverd worden. Wanneer je kiest voor een beglaasd kozijn is er de mogelijkheid om HR++ glas toe te passen. Het glas wordt los/vast meegeleverd met het raam.

Hang- en sluitwerk losse ramen Scharnieren, raamkruk en uitzetijzer

Tijdens het samenstellen van het losse raam kun je ervoor kiezen om scharnieren, een raamkruk of uitzetijzer toe te voegen. De ramen worden geleverd zonder scharnierfrezingen.

De scharnieren die toegepast worden zijn de AXA Smart Easyfix VH 89 x 89 x 3 type 1687.
De raamkrukken zijn eveneens van AXA met de uitvoering vh/cyl 3319 nl/sl.
Onze uitzetijzers zijn de AXA Combi 2660-20-81 RVS Security PK.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Bekijk hier het losse klepraam met de omfrezing verjongd met kaderprofilering. Met een kaderprofilering wordt aan de binnenzijde van het raam een afdichtingsrubber geplaatst. Bij het samenstellen van het klepraam is het mogelijk om scharnieren en uitzetijzers toe te voegen. LET OP: de losse ramen worden geleverd zonder scharnierfrezingen. Daarnaast is het mogelijk om bij de losse ramen glas meegeleverd te krijgen, het glas wordt los/vast geplaatst in het raam.

Bestel simpel en snel jouw losse ramen bij Toelevering Online!

Klepraam – los raam
€ 164,09
excl. BTW
30 oktober
30 werkdagen