Valraam (onder) en vast glas | 2 vakken | hout

Het houten kozijn van Toelevering Online met twee gelijke vakken waarbij het onderste vak voorzien is van een valraam en het bovenste vak met vast glas. Het houten valraam in het onderste vak wordt volledig afgemonteerd en afgehangen geleverd. Het valraam wordt geleverd inclusief beslag. Welk beslag geleverd wordt is kun je terugvinden bij onze productinformatie. Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Omdat wij elk kozijn op maat maken heb je bij het configureren van dit houten kozijn met twee vakken veel mogelijkheden. Je hebt bij dit (hard)houten kozijn bieden verschillende mogelijkheden bij het selecteren van de beglazing. Je hebt keuze uit HR++ glas 2 en mat glas. Het kozijn wordt van binnenuit beglaasd. De beglazing kun je zowel los / vast in de sponning als afgekit bestellen. Geef de maatvoeringen van het houten kozijn in, bepaal de vakverdeling, selecteer vervolgens de vakvulling en voeg het kozijn toe aan je project of bestel direct!

522,17 al vanaf excl BTW
631,83 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 2 - Valraam (binnendraaiend)
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 520.85
Red Grandis 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 554.68
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
522,17
Prijs incl. BTW
631,83

Lijst met specificaties

Houtsoort Mahonie/Meranti

Bij deze kozijnen passen we het Mahonie/Meranti hout toe. Het Mahonie/Meranti profiel is hardhout en heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Glas houten kozijn HR++ beglazing

Ons houten vast glas kozijn wordt geleverd met glas. Wij leveren altijd inclusief glaslatten (17x17mm). Het glas wordt los/vast meegeleverd.

Het toegepaste glas heeft de volgende eigenschappen:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten valramen Raambeslag

Onze houten valramen worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag wordt geleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt het merk van het beslag vinden op de productinformatiepagina per kozijnprofiel.

De kruk wordt gepositioneerd op de stijl van het kozijn.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Het houten kozijn van Toelevering Online met twee gelijke vakken waarbij het onderste vak voorzien is van een valraam en het bovenste vak met vast glas. Het houten valraam in het onderste vak wordt volledig afgemonteerd en afgehangen geleverd. Het valraam wordt geleverd inclusief beslag. Welk beslag geleverd wordt is kun je terugvinden bij onze productinformatie.

Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Omdat wij elk kozijn op maat maken heb je bij het configureren van dit houten kozijn met twee vakken veel mogelijkheden. Je hebt bij dit (hard)houten kozijn bieden verschillende mogelijkheden bij het selecteren van de beglazing. Je hebt keuze uit HR++ glas 2 en mat glas. Het kozijn wordt van binnenuit beglaasd. De beglazing kun je zowel los / vast in de sponning als afgekit bestellen.

Geef de maatvoeringen van het houten kozijn in, bepaal de vakverdeling, selecteer vervolgens de vakvulling en voeg het kozijn toe aan je project of bestel direct!

Houten valraam (onder) en vast glas | 2 vakken verticaal
€ 522,17
excl. BTW
20 juni
5 werkdagen