Houten valraam (rechts) en vast glas | 2 vakken

Dit is ons houten kozijn met twee gelijke vakken waarbij het rechter vak voorzien is van een valraam en het rechter vak met vast glas. Het houten valraam in het rechter vak wordt volledig afgemonteerd en afgehangen geleverd. Het valraam wordt geleverd inclusief beslag. Welk beslag geleverd wordt is kun je terugvinden bij onze productinformatie. Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Omdat wij elk kozijn op maat maken heb je bij het configureren van dit houten kozijn met twee vakken veel mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende profielen, eigenschappen, kleuren en beglazingen. Voor de beglazing van het hardhouten kozijn bieden wij verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit HR++ glas of mat glas. Het kozijn wordt van binnenuit beglaasd. De beglazing kun je zowel los / vast in de sponning als afgekit bestellen, Geef de maatvoeringen van het houten kozijn in, bepaal de vakverdeling, de eigenschappen en voeg het kozijn toe aan je project of bestel direct.

523,35 al vanaf excl BTW
633,25 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Vak 2 - Valraam (binnendraaiend)
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 651.41
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
523,35
Prijs incl. BTW
633,25
-

Lijst met specificaties

Houtsoort Mahonie/Meranti

Bij deze kozijnen passen we het Mahonie/Meranti hout toe. Het Mahonie/Meranti profiel is hardhout en heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie/Meranti hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten valramen Raambeslag

Onze houten valramen worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag wordt geleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt het merk van het beslag vinden op de productinformatiepagina per kozijnprofiel.

De kruk wordt gepositioneerd op de stijl van het kozijn.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is ons houten kozijn met twee gelijke vakken waarbij het rechter vak voorzien is van een valraam en het rechter vak met vast glas. Het houten valraam in het rechter vak wordt volledig afgemonteerd en afgehangen geleverd. Het valraam wordt geleverd inclusief beslag. Welk beslag geleverd wordt is kun je terugvinden bij onze productinformatie.

Al ons beslag is SKG** gecertificeerd en onze kozijnen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Omdat wij elk kozijn op maat maken heb je bij het configureren van dit houten kozijn met twee vakken veel mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende profielen, eigenschappen, kleuren en beglazingen. Voor de beglazing van het hardhouten kozijn bieden wij verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit HR++ glas of mat glas. Het kozijn wordt van binnenuit beglaasd. De beglazing kun je zowel los / vast in de sponning als afgekit bestellen,

Geef de maatvoeringen van het houten kozijn in, bepaal de vakverdeling, de eigenschappen en voeg het kozijn toe aan je project of bestel direct.

Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
Hout

Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

lees meer
hoewijtewerkgaan
Stichting Keuringsbureau Hout

Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

lees meer
Fabriek-Kantoor-627
Productie in professionele fabriek

De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

lees meer
Fabriek-Kantoor-450
Behandeling hout

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

lees meer
axa scharnier meranti houten kozijn
Hang- en sluitwerk (beslag)

Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

lees meer
Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
Stevige deuvelverbinding

Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

lees meer
Houten valraam (rechts) en vast glas | 2 vakken horizontaal
€ 523,35
excl. BTW
25 september
5 werkdagen