Kunststof dubbele buitendeuren met paneel en bovenlicht (buitendraaiend)

De dubbele buitendeuren met een bovenlicht zijn samen te stellen in één van onze kunststofprofielen. De buitendeuren beschikken over een tussendorpel en zijn bijvoorbeeld geschikt als terrasdeur of buitendeur. Doordat de deuren zijn voorzien van een tussendorpel is het mogelijk om in het onderste vak een paneel toe te voegen. Je kunt kiezen voor een vlak paneel of een paneel met schroten. In het bovenste vak kun je verschillende soorten glas toevoegen, onder andere HR++/HR+++ of mat glas is mogelijk. Wij leveren bij onze kunststof buitendeuren standaard glaslatten mee, ook wanneer je een buitendeur samensteld zonder beglazing. De aanslag van het deurkozijn is 18 mm. Bij de levering van je buitendeuren zijn de sloten, cilinders en het deurgarnituur inbegrepen. Bij de dubbele buitendeuren wordt een driepuntssluiting meegeleverd, evenals de cilinder met kerntrekbeveiliging. Je kunt jouw buitendeuren samenstellen met houtnerf folie, acryl kleur of je kunt kiezen glad wit of créme. Tot slot kun je kiezen voor een hoekverbinding of een 45 graden verbinding bij jouw kozijn. Onze kunststof buitendeuren zijn samen te stellen in verschillende profielen. Je hebt de keuze uit het S9000NL, K-Vision en Schüco profiel.

2.547,72 al vanaf excl BTW
3.082,74 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Vak 2 - Dubbele buitendeuren met paneel (buitendraaiend)
4. Profiel
Verbindingen
Gealan S9000 NL 35 werkdagen
Productinfo
€ 2582.93
K-VISION Trend 35 werkdagen
Productinfo
€ 2452.64
K-VISION Classic 35 werkdagen
Productinfo
€ 2124.43
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
2.547,72
Prijs incl. BTW
3.082,74

Lijst met specificaties

Profielen kunststof deuren met paneel Gealan en K-Vision

Bij de kunststof deuren met een paneel beiden is het mogelijk om deze in drie profielen te samen te stellen.

In eerste instantie kunnen jouw kunststof kozijnen met paneel samengesteld worden in het Gealan S9000 NL profiel. Dit profiel staat vooral bekend om zijn goede isolatie en heeft een inbouwdiepte van 120 mm.

Daarnaast bieden wij twee K-Vision profielen aan. De profielen van K-Vision bieden een strakke en moderne uitstraling. De kunststof deuren zijn bestelbaar in het K-Vision Trend en K-Vision Classic profiel. Het verschil tussen deze twee profielen is met name zichtbaar bij de inbouwdiepte. K-Vision Trend heeft een inbouwdiepte van 120 mm en het K-Vision Classic profiel een inbouwdiepte van 76 mm.

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Keurmerken kunststof kozijnen KOMO, SKG en PKVW

Onze kunststof raam- en deurkozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof ramen en deuren compleet inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij geven ruime garanties op onze kunststof kozijnen. 10 jaar op kunststof kozijnen en ramen, 2 jaar op hang- en sluitwerk, 10 jaar op het beglazingssysteem en 10 jaar op ventilatieroosters.

Deurbeslag kunststof Compleet geleverd

Onze kunststof deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG-keurmerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt per profiel terugvinden welk merk wordt toegepast op de productinformatiepagina.

Onderdorpel Easy-Ent, DTS of IsoStone onderdorpel

Onze kunststof deuren kunnen voorzien worden van een kunststof onderdorpel of je kunt kiezen voor doorlopend PVC. De kunststof onderdorpel heeft een lage opstap als voordeel ten opzichte van doorlopend PVC.

Onze kunststof ramen en deuren met het Gealan profiel worden voorzien van een Easy-Ent onderdorpel. Kunststof deuren met een K-VISION profiel worden voorzien van een DTS onderdorpel en de deuren van Schüco zijn voorzien van een IsoStone dorpel.

Ventilatierooster kunststof kozijnen Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof ramen en deuren samenstellen met zelfregulerende ventilatieroosters. De ventilatieroosters die toegepast worden zijn insectenwerend en beschikken over een zelfregulerende klep. Dankzij de zelfregulerende klep is er altijd sprake van optimale ventilatie in de woning.

Bestel je een onbeglaasd kunststof kozijn met een ventilatierooster? Dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Paneelvulling Kunststof deurkozijn PU-isolatie

Als vakvulling kan je bij het K-VISION profielsysteem TREND en CLASSIC kiezen voor een gladde kunststof panneelvulling. De panneelvulling is 24 mm dik, met daar tussen 21.4 mm PU-isolatie. De maximale afmetingen van de paneelvulling bedraagt 3000 mm X 2000 mm

Bij de kunststof deurkozijnen van Gealan is de panneelvulling 24 mm. Deze sandwichpaneel is opgebouwd uit twee kunststoffen panelen van elk 1.5 mm dik, met daar tussen 21 mm PU-isolatie. De maximale afmeting van de paneelvulling bedraagt 1300 mm X 3000 mm.

Paneelvulling kunststof deuren afmetingen panelen

De kunststof deuren van Toelevering Online met een paneelvulling zijn te bestellen in verschillende afmetingen. De afmetingen voor de vlakke panelen of schroten panelen zijn:

- 500 mm
- 600 mm
- 700 mm
- 800 mm
- 900 mm

Verbinding Standaard of HVL

Onze kunststof kozijnen van K-VISION en Gealan kunnen geconfigureerd worden met een standaard verbinding (45° verstek hoekverbinding) of een Houtlookverbinding (HVL).

Bij een HVL verbinding wordt aan de buitenzijde van het kozijnprofiel een rechte verbinding gemaakt. Hierdoor lijkt het op een houten kozijnverbinding. De verbinding aan de binnenzijde is altijd in 45 graden.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

De dubbele buitendeuren met een bovenlicht zijn samen te stellen in één van onze kunststofprofielen. De buitendeuren beschikken over een tussendorpel en zijn bijvoorbeeld geschikt als terrasdeur of buitendeur. Doordat de deuren zijn voorzien van een tussendorpel is het mogelijk om in het onderste vak een paneel toe te voegen. Je kunt kiezen voor een vlak paneel of een paneel met schroten. In het bovenste vak kun je verschillende soorten glas toevoegen, onder andere HR++/HR+++ of mat glas is mogelijk. Wij leveren bij onze kunststof buitendeuren standaard glaslatten mee, ook wanneer je een buitendeur samensteld zonder beglazing. De aanslag van het deurkozijn is 18 mm.

Bij de levering van je buitendeuren zijn de sloten, cilinders en het deurgarnituur inbegrepen. Bij de dubbele buitendeuren wordt een driepuntssluiting meegeleverd, evenals de cilinder met kerntrekbeveiliging. Je kunt jouw buitendeuren samenstellen met houtnerf folie, acryl kleur of je kunt kiezen glad wit of créme. Tot slot kun je kiezen voor een hoekverbinding of een 45 graden verbinding bij jouw kozijn.

Onze kunststof buitendeuren zijn samen te stellen in verschillende profielen. Je hebt de keuze uit het S9000NL, K-Vision en Schüco profiel.

Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Kunststof scharnier
Dr. Hahn KT-EV scharnieren

De kunststof ramen die je bestelt bij Toelevering Online zijn voorzien van Dr. Hahn KT-EV scharnieren. De KT-EV scharnieren van Dr. Hahn zijn ontworpen voor deuren met een maximumgewicht van 120 kg. Ze zijn zilvergrijs van kleur. De scharnieren zijn verstelbaar in zes richtingen, zijn eenvoudig te monteren en verstellen.

lees meer
Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Onderdorpel kunststof – Gealan S9000NL
Easy-Ent onderdorpel

Onder al onze deuren zit een Easy-Ent onderdorpel van VensterTechniek. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren. De toegepaste neuten zijn voorzien van centreerpennen. In combinatie met de unieke connectoren zorgen deze ervoor dat er een naadloze verbinding ontstaat tussen de stijl en de neut/onderdorpel.

lees meer
Kunststof scharnier
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze draaikiepramen passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een raam een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
Toeleveringonline_configurator
Levering glas

Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren wij het glas direct met het kozijn mee. Wij zetten het glas altijd in de sponning. De glaslatten kunnen verwijderd worden door voorzichtig een plamuurmes tussen de glaslat en het kozijn te steken, waardoor je het glas uit het kozijn kan halen. Het gehele kozijn is zonder glas een stuk lichter en daardoor eenvoudiger te plaatsen.

lees meer
KOMO
Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

lees meer
Dubbele kunststof buitendeuren met paneel en bovenlicht
€ 2.547,72
excl. BTW
2 september
35 werkdagen