Kunststof enkele buitendeur met paneel en zijlicht rechts (buitendraaiend)

Dit is onze kunststof enkele buitendeur met een zijlicht rechts. Het kozijn heeft een tussendorpel in de deur. In het onderste vak onder de tussendorpel is een paneelvulling mogelijk, je kunt hier kiezen uit een vlak paneel en en paneel met schroten. Voor het bovenste deel van de deur heb je verschillende mogelijkheden qua beglazing. Je hebt onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor dubbel HR++ glas 2-zijdig gelaagd en triple HR+++ glas 2-zijdig gelaagd. Wij passen standaard veiligheidsglas toe vanwege de kans op doorvallen. Bij het zijlicht heb je dezelfde keuzemogelijkheden. Het kozijn en de deuren onbeglaasd bestellen is ook mogelijk. Ongeacht of je kiest voor beglaasd of onbeglaasd wij leveren standaard de glaslatten mee. De aanslag van het deurkozijn is 18 mm. Wij leveren onze kunststof enkele buitendeur met een zijlicht rechts altijd compleet met hang- en sluitwerk. De cilinders, sloten en deurgarnituur worden meegeleverd. Bij de kunststof enkele buitendeur wordt een driepuntssluiting en deurgarnituur meegeleverd, evenals de cilinder met kerntrekbeveiliging. Het kozijn is samen te stellen met houtnerf folie, acryl kleur of je kunt kiezen glad wit of créme. Tot slot heb je de keuze voor de hoekverbinding, de keuze bestaat uit een HVL-verbinding of een 45 graden uitvoering. De profielkeuze bestaat uit Gealan en K-Vision.

1.388,79 al vanaf excl BTW
1.680,44 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Enkele buitendeur met paneel (buitendraaiend)
4. Profiel
Verbindingen
Gealan S9000 NL 7 werkdagen
Productinfo
€ 1398.33
K-VISION Trend 10 werkdagen
Productinfo
€ 1341.21
K-VISION Classic 10 werkdagen
Productinfo
€ 1063.77
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Let op: Enkele kleurcombinaties met houtnerffolie kunnen sneller geleverd worden. Bekijk dit overzicht voor alle combinaties.
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs Leverdatum vanaf 16 juni
€ 1.388,79 € 1.680,44 incl. btw
Langer wachten voordeel Leverdatum vanaf 30 juni
- € 69,44 - € 84,02 incl. btw
-

Lijst met specificaties

Profielen kunststof deuren met paneel Gealan en K-Vision

Bij de kunststof deuren met een paneel beiden is het mogelijk om deze in drie profielen te samen te stellen.

In eerste instantie kunnen jouw kunststof kozijnen met paneel samengesteld worden in het Gealan S9000 NL profiel. Dit profiel staat vooral bekend om zijn goede isolatie en heeft een inbouwdiepte van 120 mm.

Daarnaast bieden wij twee K-Vision profielen aan. De profielen van K-Vision bieden een strakke en moderne uitstraling. De kunststof deuren zijn bestelbaar in het K-Vision Trend en K-Vision Classic profiel. Het verschil tussen deze twee profielen is met name zichtbaar bij de inbouwdiepte. K-Vision Trend heeft een inbouwdiepte van 120 mm en het K-Vision Classic profiel een inbouwdiepte van 76 mm.

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Deurbeslag kunststof Compleet geleverd

Onze kunststof deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG-keurmerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt per profiel terugvinden welk merk wordt toegepast op de productinformatiepagina.

Onderdorpel Easy-Ent, DTS of IsoStone onderdorpel

Onze kunststof deuren kunnen voorzien worden van een kunststof onderdorpel of je kunt kiezen voor doorlopend PVC. De kunststof onderdorpel heeft een lage opstap als voordeel ten opzichte van doorlopend PVC.

Onze kunststof ramen en deuren met het Gealan profiel worden voorzien van een Easy-Ent onderdorpel. Kunststof deuren met een K-VISION profiel worden voorzien van een DTS onderdorpel en de deuren van Schüco zijn voorzien van een IsoStone dorpel.

Keurmerken kunststof kozijnen KOMO, SKG en PKVW

Onze kunststof raam- en deurkozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof ramen en deuren compleet inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij geven ruime garanties op onze kunststof kozijnen. 10 jaar op kunststof kozijnen en ramen, 2 jaar op hang- en sluitwerk, 10 jaar op het beglazingssysteem en 10 jaar op ventilatieroosters.

Ventilatierooster kunststof kozijnen Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof ramen en deuren samenstellen met zelfregulerende ventilatieroosters. De ventilatieroosters die toegepast worden zijn insectenwerend en beschikken over een zelfregulerende klep. Dankzij de zelfregulerende klep is er altijd sprake van optimale ventilatie in de woning.

Bestel je een onbeglaasd kunststof kozijn met een ventilatierooster? Dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Paneelvulling Kunststof deurkozijn PU-isolatie

Als vakvulling kan je bij het K-VISION profielsysteem TREND en CLASSIC kiezen voor een gladde kunststof panneelvulling. De panneelvulling is 24 mm dik, met daar tussen 21.4 mm PU-isolatie. De maximale afmetingen van de paneelvulling bedraagt 3000 mm X 2000 mm

Bij de kunststof deurkozijnen van Gealan is de panneelvulling 24 mm. Deze sandwichpaneel is opgebouwd uit twee kunststoffen panelen van elk 1.5 mm dik, met daar tussen 21 mm PU-isolatie. De maximale afmeting van de paneelvulling bedraagt 1300 mm X 3000 mm.

Paneelvulling kunststof deuren afmetingen panelen

De kunststof deuren van Toelevering Online met een paneelvulling zijn te bestellen in verschillende afmetingen. De afmetingen voor de vlakke panelen of schroten panelen zijn:

- 500 mm
- 600 mm
- 700 mm
- 800 mm
- 900 mm

Verbinding Standaard of HVL

Onze kunststof kozijnen van K-VISION en Gealan kunnen geconfigureerd worden met een standaard verbinding (45° verstek hoekverbinding) of een Houtlookverbinding (HVL).

Bij een HVL verbinding wordt aan de buitenzijde van het kozijnprofiel een rechte verbinding gemaakt. Hierdoor lijkt het op een houten kozijnverbinding. De verbinding aan de binnenzijde is altijd in 45 graden.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze kunststof enkele buitendeur met een zijlicht rechts. Het kozijn heeft een tussendorpel in de deur. In het onderste vak onder de tussendorpel is een paneelvulling mogelijk, je kunt hier kiezen uit een vlak paneel en en paneel met schroten.

Voor het bovenste deel van de deur heb je verschillende mogelijkheden qua beglazing. Je hebt onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor dubbel HR++ glas 2-zijdig gelaagd en triple HR+++ glas 2-zijdig gelaagd. Wij passen standaard veiligheidsglas toe vanwege de kans op doorvallen.

Bij het zijlicht heb je dezelfde keuzemogelijkheden. Het kozijn en de deuren onbeglaasd bestellen is ook mogelijk. Ongeacht of je kiest voor beglaasd of onbeglaasd wij leveren standaard de glaslatten mee. De aanslag van het deurkozijn is 18 mm.

Wij leveren onze kunststof enkele buitendeur met een zijlicht rechts altijd compleet met hang- en sluitwerk. De cilinders, sloten en deurgarnituur worden meegeleverd.

Bij de kunststof enkele buitendeur wordt een driepuntssluiting en deurgarnituur meegeleverd, evenals de cilinder met kerntrekbeveiliging. Het kozijn is samen te stellen met houtnerf folie, acryl kleur of je kunt kiezen glad wit of créme. Tot slot heb je de keuze voor de hoekverbinding, de keuze bestaat uit een HVL-verbinding of een 45 graden uitvoering.

De profielkeuze bestaat uit Gealan en K-Vision.

Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Ventilatieroosters

Wij leveren ventilatieroosters van het merk Duco. We passen 1 type toe: Duco Line ZR 10. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep die automatisch reageert op variërende druk en kunnen geplaatst worden in een houten kozijn.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Dr. Hahn KT-EV scharnieren

De kunststof ramen die je bestelt bij Toelevering Online zijn voorzien van Dr. Hahn KT-EV scharnieren. De KT-EV scharnieren van Dr. Hahn zijn ontworpen voor deuren met een maximumgewicht van 120 kg. Ze zijn zilvergrijs van kleur. De scharnieren zijn verstelbaar in zes richtingen, zijn eenvoudig te monteren en verstellen.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Easy-Ent onderdorpel

Onder al onze deuren zit een Easy-Ent onderdorpel van VensterTechniek. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren. De toegepaste neuten zijn voorzien van centreerpennen. In combinatie met de unieke connectoren zorgen deze ervoor dat er een naadloze verbinding ontstaat tussen de stijl en de neut/onderdorpel.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze draaikiepramen passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een raam een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Levering glas

Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren wij het glas direct met het kozijn mee. Wij zetten het glas altijd in de sponning. De glaslatten kunnen verwijderd worden door voorzichtig een plamuurmes tussen de glaslat en het kozijn te steken, waardoor je het glas uit het kozijn kan halen. Het gehele kozijn is zonder glas een stuk lichter en daardoor eenvoudiger te plaatsen.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

lees meer
Enkele kunststof buitendeur met paneel en zijlicht rechts
€ 1.388,79
excl. BTW
16 juni
7 werkdagen