Valraam | 1 vak | kunststof

Het kunststof valraam met één vak van Toelevering Online. Dit kunststof kozijn wordt geleverd en afgehangen met een valraam. Je krijgt het valraam geleverd inclusief beslag, het beslag van Toelevering Online voldoet aan de keurmerken (SKG en PKVW). Te bestellen in verschillende profielen Je kunt jouw kunststof valraam samenstellen in verschillende kunststof kozijnprofielen. Het is mogelijk om je kozijn te bestellen met het Gealan of K-Vision profiel. De kruk van het valraam wordt gepositioneerd in het midden van de bovendorpel. Bestellen inclusief beglazing Het is mogelijk om het kunststof valraam van Toelevering Online samen te stellen inclusief beglazing. Je hebt bij de beglazing van je kozijn de mogelijkheid om onder andere HR ++ of HR +++ glas te selecteren. Ook is het mogelijk om de kozijnen onbeglaasd te bestellen. WC- of badkamerraam De valramen van Toelevering Online zijn daarnaast geschikt om te gebruiken als toilet- of badkamerraam. Waaronder dus ook het kunststof valraam. Valramen zijn namelijk geschikt voor kleine ruimtes mede doordat het raam naar binnenvalt.

314,49 al vanaf excl BTW
380,53 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
3. Eigenschappen
4. Profiel
Verbindingen
K-VISION Trend 12 werkdagen
Productinfo
€ 316.95
K-VISION Classic 12 werkdagen
Productinfo
€ 270.48
Gealan S9000 NL 12 werkdagen
Productinfo
€ 391.74
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Raamkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
314,49
Prijs incl. BTW
380,53

Lijst met specificaties

Profielen kunststof valramen Beschikbare profielen

Bij Toelevering Online bieden wij verschillende kunststof profielen aan. De kunststof valramen zijn samen te stellen in drie van onze profielen:

- Gealan S9000NL
- K-Vision Trend
- K-Vision Classic

Beglazing kunststof valramen Mogelijkheden beglazing

De kunststof valramen van Toelevering Online heeft veel verschillende mogelijkheden voor de beglazing. Bij het samenstellen van jouw houten valraam kun je de volgende glassoorten selecteren:

- Standaard HR ++
- Triple HR +++
- Mat glas
- Roeden in het glas

Folie Glad, houtnerf, acryl of metallic

Standaard worden onze kunststof kozijnen geleverd met een glad folie in de kleur RAL-9016. Je kunt de kunststof kozijnen ook bestellen in veel andere kleuren en er zijn genoeg mogelijkheden met gladde folies of houtnerffolies. Kies je voor een kunststof kozijn met houtnerffolie dan heb de voordelen van een modern kunststof kozijn met de uitstraling van hout.

Bij het Gealan profiel heb je ook de mogelijkheid om een acrylfolie te kiezen in verschillende kleuren. Acryl is harder en krasbestendiger dan andere folies waardoor het kozijn langer mooi blijft.

Bij de Schüco profielen bieden we ook een mogelijkheid tot het kiezen voor een metallic folie in verschillende kleuren.

Beslag kunststof valramen Compleet geleverd

Onze kunststof valramen worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen en wordt geleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt toegepaste merk per profiel vinden op de productinformatiepagina van kunststof.

Ventilatierooster kunststof kozijnen Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof ramen en deuren samenstellen met zelfregulerende ventilatieroosters. De ventilatieroosters die toegepast worden zijn insectenwerend en beschikken over een zelfregulerende klep. Dankzij de zelfregulerende klep is er altijd sprake van optimale ventilatie in de woning.

Bestel je een onbeglaasd kunststof kozijn met een ventilatierooster? Dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Horren kunststof kozijnen Inclusief hor te bestellen

Bij al onze kunststof draaikiepramen of andere binnendraaiende ramen is het mogelijk om horren toe te voegen aan je bestelling. Wij leveren de horren op basis van de afmetingen en de kleur van het draaikiepraam. De horren zitten altijd in elkaar en worden tegelijk geleverd met de maatwerk kozijnen.

Verbinding Standaard of HVL

Onze kunststof kozijnen van K-VISION en Gealan kunnen geconfigureerd worden met een standaard verbinding (45° verstek hoekverbinding) of een Houtlookverbinding (HVL).

Bij een HVL verbinding wordt aan de buitenzijde van het kozijnprofiel een rechte verbinding gemaakt. Hierdoor lijkt het op een houten kozijnverbinding. De verbinding aan de binnenzijde is altijd in 45 graden.

Keurmerken kunststof kozijnen KOMO, SKG en PKVW

Onze kunststof raam- en deurkozijnen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof kozijnen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof ramen en deuren compleet inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij geven ruime garanties op onze kunststof kozijnen. 10 jaar op kunststof kozijnen en ramen, 2 jaar op hang- en sluitwerk, 10 jaar op het beglazingssysteem en 10 jaar op ventilatieroosters.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Het kunststof valraam met één vak van Toelevering Online. Dit kunststof kozijn wordt geleverd en afgehangen met een valraam. Je krijgt het valraam geleverd inclusief beslag, het beslag van Toelevering Online voldoet aan de keurmerken (SKG en PKVW).

Te bestellen in verschillende profielen

Je kunt jouw kunststof valraam samenstellen in verschillende kunststof kozijnprofielen. Het is mogelijk om je kozijn te bestellen met het Gealan of K-Vision profiel. De kruk van het valraam wordt gepositioneerd in het midden van de bovendorpel.

Bestellen inclusief beglazing

Het is mogelijk om het kunststof valraam van Toelevering Online samen te stellen inclusief beglazing. Je hebt bij de beglazing van je kozijn de mogelijkheid om onder andere HR ++ of HR +++ glas te selecteren. Ook is het mogelijk om de kozijnen onbeglaasd te bestellen.

WC- of badkamerraam

De valramen van Toelevering Online zijn daarnaast geschikt om te gebruiken als toilet– of badkamerraam. Waaronder dus ook het kunststof valraam. Valramen zijn namelijk geschikt voor kleine ruimtes mede doordat het raam naar binnenvalt.

Toeleveringonline_configurator
Levering glas

Je kunt kiezen voor een beglaasd of onbeglaasd kozijn. Kies je voor beglazing, dan leveren wij het glas direct met het kozijn mee. Wij zetten het glas altijd in de sponning. De glaslatten kunnen verwijderd worden door voorzichtig een plamuurmes tussen de glaslat en het kozijn te steken, waardoor je het glas uit het kozijn kan halen. Het gehele kozijn is zonder glas een stuk lichter en daardoor eenvoudiger te plaatsen.

lees meer
Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Alle kunststof kozijnen van Toelevering Online worden voorzien van 28 mm glas. Dit is een vereiste voor de kozijnen. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten glas: standaard HR++, HR++ 1-zijdig gelaagd en HR++ 2-zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw o maat gemaakte kozijn van Toelevering Online onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
Kunststof scharnier
Dr. Hahn KT-EV scharnieren

De kunststof ramen die je bestelt bij Toelevering Online worden voorzien van Dr. Hahn KT-EV scharnieren. De KT-EV scharnieren van Dr. Hahn zijn ontwikkelt voor deuren met een maximumgewicht van 120 kg. Ze zijn zilvergrijs van kleur. De scharnieren zijn verstelbaar in zes richtingen, eenvoudig te monteren en verstellen.

lees meer
varipro
Dorpels

Bij de K-VISION kozijnen van Toelevering Online worden AHA & VARIPRO DTS-onderdorpels toegepast. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren. De toegepaste neuten zijn voorzien van centreerpennen. In combinatie met de unieke connectoren zorgen deze ervoor dat er een naadloze verbinding ontstaat tussen de stijl en de neut/onderdorpel.

lees meer
kruk gealan
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze draaikiepramen passen wij verdekt liggend Winkhuis-beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een raam een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij Winkhuis SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
KOMO
Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

lees meer
Kunststof valraam enkel
€ 314,49
excl. BTW
31 juli
12 werkdagen