2-delige hefschuifpui | kunststof

Dit is de 2-delige Gealan S9000NL kunststof schuifpui van Toelevering Online. Dit kunststof kozijn wordt voorzien van hefschuif beslag waardoor jij de schuifpui gemakkelijk open en dicht kan doen. Het meerkamerprofiel zorgt voor hoge isolatiewaarden. De schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag die op het kozijn is geklikt. Bij kunststof kozijnen werken wij uitsluitend met binnenbeglazing, dit zorgt voor hoge inbraakwerendheid en een strak aanzicht.   De tweedelige kunststof schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting, waarbij wij de cilinder en de greep meeleveren. De hefschuifpuien zijn altijd eenzijdig bediend, binnen zit de greep en buiten een kom. Het kozijn is leverbaar met triple glas, dubbel glas, houtnerf folie, acryl en andere opties. Een ventilatierooster en glas met roeden behoort tot de mogelijkheden. Vul hieronder de maatvoering in en selecteer de gewenste opties.

1.536,08 al vanaf excl BTW
1.858,66 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
Gealan S9000 NL – Schuifpui 19 werkdagen
Productinfo
€ 1536.08
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Let op: Enkele kleurcombinaties met houtnerffolie kunnen sneller geleverd worden. Bekijk dit overzicht voor alle combinaties.
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Acryl
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.536,08
Prijs incl. BTW
1.858,66
-

Lijst met specificaties

Profiel schuifpui Gealan kunststof profielen

Het nieuwe Gealan S 9000-systeem combineert als combisysteem met een inbouwdiepte van 190 mm, de kenmerken en voordelen van zowel midden- als aanslagdichting.

Keurmerk KOMO-gecertificeerd

Al onze profielen zijn voorzien van het KOMO-Keurmerk.

Soorten glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

HR++ glas heeft altijd een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft altijd een U-waarde van 0,5.

Folie Glad pvc of houtnerf

Standaard zijn onze kunststof kozijnen voorzien van glad pvc in de kleur RAL-9016. Er kan echter ook gekozen worden voor een houtnerffolie. De kozijnen beschikken over alle positieve eigenschappen van moderne kunststoframen en tegelijkertijd over het decoratieve effect van hout.

Ventilatierooster Zelfregulerend

Zelfregulerende ventilatieroosters met een strak uiterlijk.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Productomschrijving

Dit is de 2-delige Gealan S9000NL kunststof schuifpui van Toelevering Online. Dit kunststof kozijn wordt voorzien van hefschuif beslag waardoor jij de schuifpui gemakkelijk open en dicht kan doen. Het meerkamerprofiel zorgt voor hoge isolatiewaarden. De schuifpui wordt standaard voorzien van een aanslag die op het kozijn is geklikt. Bij kunststof kozijnen werken wij uitsluitend met binnenbeglazing, dit zorgt voor hoge inbraakwerendheid en een strak aanzicht.

 

De tweedelige kunststof schuifpui is uitgerust met een driepuntssluiting, waarbij wij de cilinder en de greep meeleveren. De hefschuifpuien zijn altijd eenzijdig bediend, binnen zit de greep en buiten een kom. Het kozijn is leverbaar met triple glas, dubbel glas, houtnerf folie, acryl en andere opties. Een ventilatierooster en glas met roeden behoort tot de mogelijkheden. Vul hieronder de maatvoering in en selecteer de gewenste opties.

 • Glas
  Glas

  Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

  lees meer
 • afbeelding3
  Onderdorpel

  Onze kunststof Gealan S9000 hefschuifpuien worden geleverd met een kunststof onderdorpel.

  lees meer
 • GU934 beslag
  Beslag

  Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze hefschuifdeuren passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een hefschuifpui een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

  lees meer
 • afbeelding5
  Ventilatierooster

  Wij leveren ventilatieroosters van het merk Duco. We passen 1 type toe: Duco Line ZR 10. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep die automatisch reageert op variërende druk en kunnen geplaatst worden in een kunststof hefschuifpui.

  lees meer
 • Schermafbeelding-2019-01-07-om-16.15.37
  Garantievoorwaarden kunststof kozijnen

  Wij bieden 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen en ramen. Deze garanties zijn van toepassing wanneer het kozijn en bijbehorende hang- en sluitwerk op de juiste manier onderhouden wordt.

  lees meer
 • KOMO
  Kwaliteitswaarborg kunststof kozijnen

  Wij vinden het belangrijk dat onze kunststof kozijnen van de juiste kwaliteit zijn. Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de internationale norm DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen onze kozijnen aan de kwaliteitsrichtlijnen die Gealan aan kunststof kozijnen stelt.

  lees meer
houten 2-delige schuifpui transparant-vierkant
€ 1.536,08
excl. BTW
10 januari
19 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af