Aluminium binnendeur TBA01 830 x 2315 mm

Onze aluminium binnendeur TBA01 met een deurafmeting van 830x2315 mm beschikt over een minimalistisch design met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De deur wordt geleverd zonder het kozijn en is naar eigen smaak samen te stellen, onze binnendeuren worden afgewerkt met een structuur coating wat zorgt voor een luxueuze uitstraling!

786,62 al vanaf excl BTW
951,81 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
3. Profiel
Verbindingen
Mondana binnendeur TBA02 zwart | mat glas
Mondana steellook binnendeur 20 werkdagen
Productinfo
€ 786.62
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
Jouw kozijn
Totaalprijs
786,62
Prijs incl. BTW
951,81

Lijst met specificaties

Profiel aluminium binnendeuren Mondana binnendeuren

Onze aluminium binnendeuren worden uitgevoerd in het merk Mondana. De aluminium binnendeuren van Mondana staan bekend om het minimalistische design en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Kleuren en coating aluminium binnendeuren Zwart en brons

Bij het samenstellen van je aluminium binnendeuren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor zwart (RAL 9005) of brons (RAL 7006) als kleur van de deur. De kleuren wordt aangebracht door middel van een structuur coating, bij een structuur coating wordt een luxueus accent aangebracht om de look compleet te maken. De deuren beschikken daarnaast over een steellook uitstraling.

Beglazing aluminium binnendeuren Diverse glassoorten

Bij de aluminium binnendeuren worden diverse glassoorten aangeboden. Standaard worden de deuren voorzien van enkel glas, waarbij er diverse mogelijkheden zijn voor het type glas. Bij het samenstellen is er de mogelijkheid om te kiezen voor helder glas, rookglas, brons glas of mat glas.

Het glas wordt altijd gelaagd, hierdoor wordt het glas bij elkaar gehouden wanneer het breekt.

Stompe en opdek aluminium binnendeuren Kies jouw gewenste uitstraling

De aluminium binnendeuren worden aangeboden in een stompe en opdek variant. Bij een stompe uitvoering sluit de deur aan op het kozijn en ontstaat een strakke look, wanneer je kiest voor opdek variant valt de deur gedeeltelijk over het kozijn heen.

Scharnieren of paumelles Aangepast op het type deurkozijn

Afhankelijk van het opgegeven type deurkozijn worden de juiste scharnieren of paumelles meegeleverd met jouw aluminium binnendeur. Bij het samenstellen is het daarom belangrijk om het juiste deurkozijn door te geven waar de aluminium binnendeur in geplaatst gaat worden.

Sluitwerk aluminium binnendeuren Loopdeurslot

Bij onze aluminium binnendeuren leveren wij standaard een loopslot mee, deze wordt geleverd in dezelfde kleur als de deur.

Verschillende deurkozijnen aluminium binnendeuren Selecteer het juiste kozijn

De aluminium binnendeuren worden zonder het kozijn geleverd. Om ervoor te zorgen dat de aluminium binnendeur goed aansluit op het bestaande kozijn is het belangrijk om het juiste type deurkozijn door te geven bij het samenstellen van je aluminium binnendeur. De mogelijkheden zijn: Andusta staal, Svedex hout, Svedes staal, Theuma staal, Berkvens hout, Berkvens staal.

Bij het samenstellen geef je aan of er sprake is van een houten of stalen deurkozijn.

Standaard afmetingen aluminium binnendeuren Vaste deurafmetingen

De aluminium binnendeuren worden geleverd zonder het deurkozijn. De deuren kun je vervolgens eenvoudig in jouw bestaande deurkozijn afhangen. Wij bieden de binnendeuren op dit moment aan in standaard afmetingen, deze afmetingen zijn gebaseerd op standaard afmetingen voor deuren in Nederland. Bekijk bij het samenstellen van je aluminium binnendeur goed welke afmeting jij nodig bent.

Verfset en lakstift Eenvoudig meebestellen

Je bestelt eenvoudig een verfset of lakstift mee met jouw aluminium binnendeur. Onze aluminium binnendeuren worden zonder het kozijn geleverd, maar het is natuurlijk wel mooi om het kozijn in dezelfde kleur te hebben als de deur. Het is daarom mogelijk om een verfset mee te bestellen, deze verfset heeft dezelfde kleur als de aluminium binnendeur en beschikt over de uitstraling van de structuur coating. Ook is het mogelijk om een lakstift mee te bestellen, de lakstift heeft eveneens dezelfde kleur als de binnendeur.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Onze aluminium binnendeur TBA01 met een deurafmeting van 830×2315 mm beschikt over een minimalistisch design met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De deur wordt geleverd zonder het kozijn en is naar eigen smaak samen te stellen, onze binnendeuren worden afgewerkt met een structuur coating wat zorgt voor een luxueuze uitstraling!

Aluminium binnendeur TBA01 | rookglas
€ 786,62
excl. BTW
14 augustus
20 werkdagen