Aluminium voordeur TA02 met zijlicht rechts (binnendraaiend)

Dit is onze naar binnendraaiende voordeur in het model TA02. Door middel van een tussendorpel is de deur in twee vakken verdeeld. In zowel het onderste als het bovenste vak is glas geplaatst. Met het TA02 model kun je dan ook veel lichtinval creëren in je woning. Deze aluminium voordeur kan geleverd worden met dubbel glas (HR++) of triple glas (HR+++). Aluminium kozijnprofiel De aluminium voordeur TA02 met zijlicht links is beschikbaar in het Reynaers kozijnprofiel en het Aluprof kozijnprofiel. Het gewenste profiel kun je eenvoudig selecteren tijdens het samenstellen van jouw voordeur. Compleet geleverd Wij leveren de aluminium voordeur TA02 met zijlicht links compleet met cilinders (30/45), sloten en deurgarnituur. De deur wordt geleverd met een driepuntssluiting en voordeurgarnituur, daarnaast wordt ook een cilinder met kerntrekbeveiliging meegeleverd. Al het hang- en sluitwerk wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Stel samen en bestel vandaag nog jouw aluminium voordeur bij Toelevering Online!

1.587,78 al vanaf excl BTW
1.921,21 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
Vlakverdeling
Kies uit een van de veelgebruikte vakverdelingen of stel de vakverdeling zelf samen.
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.587,78
Prijs incl. BTW
1.921,21

Lijst met specificaties

Profiel aluminium kozijnen Verschillende profielen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit twee verschillende merken aluminium kozijnen. De merken die wij aanbieden zijn Aluprof en Reynaers.

Van het Aluprof merk bieden we het Aluprof MB-79 profiel aan en bij Reynaers het CS77 en SL38 profiel.

Deurbeslag aluminium deuren Compleet geleverd

Onze aluminium deurkozijnen worden standaard geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen. De merken van het beslag kunnen afwijkend zijn per profiel, je kunt het per profiel vinden op de productinformatiepagina van aluminium.

Wij leveren het beslag standaard in de kleur: Aluminium F1.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aluprof kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

De kozijnen met het Reynaers profiel worden voorzien van een matte coating. Kozijnen met het Aluprof profiel worden voorzien van een structuur coating. Met een structuur coating worden extra details aangebracht in de laag van de coating.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van de aluminium deur- en raamkozijnen met het Aluprof profiel zijn KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aluprof en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan de eisen die gesteld worden voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Onderdorpel aluminium deurkozijnen Laagreliëf aluminium onderdorpel

Onze aluminium deurkozijnen worden standaard geleverd met een laagreliëf aluminium onderdorpel. Het betreft een onderdorpel van 18 mm. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren.

Scharnieren aluminium kozijnen Hoogwaardige kwaliteit

Bij onze Aluprof kozijnen passen wij rollenband scharnieren toe van WALA en zijn verdekt liggend.

Bij onze hoogwaardige Reynaers aluminium kozijnen passen wij Sobinco scharnieren toe. De Sobinco scharnieren zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn van roestvrij staal.

Wij leveren het aluminium kozijn compleet en afgehangen in een aluminium kozijn. Indien nodig zijn de scharnieren eenvoudig verstelbaar zodat jij de deur of het raam perfect af kan stellen.

Ventilatierooster aluminium kozijnen Renson Flexair

Je kunt onze Reynaers aluminium kozijnprofiel samenstellen met ventilatierooster. Wij leveren het kozijn dan inclusief Renson FlexAir ventilatierooster. Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, compact en zelfregelend raamverluchting met een glasaftrek van 65 mm, het rooster geeft de mogelijkheid om tussen 3 verschillende debieten te kiezen terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

De ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. Bestel je een onbeglaasd aluminium kozijn met een ventilatierooster, dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze naar binnendraaiende voordeur in het model TA02. Door middel van een tussendorpel is de deur in twee vakken verdeeld. In zowel het onderste als het bovenste vak is glas geplaatst. Met het TA02 model kun je dan ook veel lichtinval creëren in je woning. Deze aluminium voordeur kan geleverd worden met dubbel glas (HR++) of triple glas (HR+++).

Aluminium kozijnprofiel

De aluminium voordeur TA02 met zijlicht links is beschikbaar in het Reynaers kozijnprofiel en het Aluprof kozijnprofiel. Het gewenste profiel kun je eenvoudig selecteren tijdens het samenstellen van jouw voordeur.

Compleet geleverd

Wij leveren de aluminium voordeur TA02 met zijlicht links compleet met cilinders (30/45), sloten en deurgarnituur. De deur wordt geleverd met een driepuntssluiting en voordeurgarnituur, daarnaast wordt ook een cilinder met kerntrekbeveiliging meegeleverd. Al het hang- en sluitwerk wat wij toepassen voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Stel samen en bestel vandaag nog jouw aluminium voordeur bij Toelevering Online!

Voordeur-TA02-met-zijlicht-rechts
€ 1.587,78
excl. BTW
6 augustus
16 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af