Aluplast kozijnen bij Toelevering Online

Op zoek naar een kunststof kozijn van hoge kwaliteit, met goede isolatiewaarden én een strakke uitstraling? Als alternatief voor Aluplast kozijnen bieden wij je de hoogwaardige kunststof kozijnen van K-VISION aan. Benieuwd naar de kenmerken van onze K-VISION kozijnen en de verschillen met Aluplast? Lees het hier!

K-VISION: het alternatief voor Aluplast kozijnen

De kunststof kozijnprofielen van de Duitse leverancier Aluplast zijn sterk en betrouwbaar, net als de kunststof kozijnen van K-VISION. De kunststof kozijnen van K-VISION kenmerken zich door de hoge kwaliteit en overtreffen mede daardoor de verwachtingen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakwerendheid. Bij Toelevering Online bieden we verschillende profielen aan waaronder de K-VISION Classic, de K-VISION Trend en de K-VISION PremiDoor. Kunststof kozijnen met het K-VISION Classic profiel zijn vooral populair vanwege het vlakke profiel waarmee je een strakke, aluminiumlook creëert. Door de vele kleurmogelijkheden pas je deze kozijnen eenvoudig aan op de gewenste stijl. De afmetingen van dit profiel zijn 84 x 76 mm. Het K-VISION Trend profiel is een verdiept profiel, maar wel het slankste verdiepte profiel van de kunststof kozijnen. Het Trend profiel heeft een standaardafmeting van 81 x 120 mm. Beide profielen zijn KOMO gecertificeerd.

Verschillen tussen Aluplast en K-VISION

Een populaire serie binnen de kozijnen van Aluplast is de IDEAL-serie, een klassieker in de kozijnenwereld. De kunststof kozijnen met het Aluplast IDEAL 5000-profiel hebben een 5-kamerige bouwwijze, inbouwdiepte van 70 mm en systeem met drie afdichtingen, wat voor een hoge isolatiewaarde zorgt. Het K-VISION Classic kozijnprofiel betreft ook een vlak profiel. Het K-VISION Classic profiel heeft een inbouwdiepte van 76 mm. Het betreft een meerkamerprofiel, waardoor het kozijn goed bestand is tegen geluid, kou en vocht en energiebesparend is.

Om het vergelijken tussen K-VISION en Aluplast kozijnen nog eenvoudiger te maken hebben wij de specificaties in een overzichtelijke tabel gezet:

K-VISION
K-VISION ClassicAluplast IDEAL 5000
Algemeen
Afmetingen kozijnprofiel84 x 76 mm80 x 70 mm
Inbouwdiepte 76 mm70 mm
IsolatiewaardeTot 1,1 W/(m² K)Tot 1,1 W/(m² K)
AanslagJaJa
Keurmerken en normeringen
KOMOJaJa
Politiekeurmerk (PKVW) JaJa
SKGSKG***SKG**
Inbraakwerendheid (weerstandsklasse)RC2 RC3
Glas
MogelijkhedenHR++ (dubbel) en HR+++ (triple)HR++ (dubbel) en HR+++ (triple)
Veiligheidsglas mogelijk?JaJa

Kunststof kozijnen van K-VISION

Meer weten over de voordelen en kenmerken van de kunststof kozijnen van K-VISION? Hieronder hebben we de kenmerken voor jou op een rij gezet:

  • K-VISION heeft de slankste verdiepte kunststof profielen op de kozijnenmarkt.
  • K-VISION Trend en Classic hebben een aanzichtbreedte van slechts 63 mm.
  • Het K-VISION systeem is volgens BRL 0703 Kunststof Gevelelementen gecertificeerd.
  • De kunststof kozijnen van K-VISION zijn KOMO-gecertificeerd. Dit houdt in dat de kozijnen voldoen aan de overheidseisen en goed verzekerbaar zijn.

Advies nodig?

Wil je meer weten over de kozijnen van K-VISION? Bekijk dan de productpagina. Heb je vragen of advies nodig over de maatvoeringen of het samenstellen? Neem gerust contact op met ons. Wij kunnen jou voorzien van het beste advies!

Wacht je liever tot we de Aluplast kozijnen in ons assortiment hebben? Wij blijven ons aanbod continu uitbreiden! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van onze product uitbreidingen!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×