Buitendraaiende harmonicadeuren

Op deze pagina vind je de naar buitendraaiende harmonicadeuren. Met de naar buitendraaiende harmonicadeur maak je in een handomdraai de verbinding tussen jouw tuin en woning. Doordat de deuren in elkaar ‘vouwen’ wordt een harmonicadeur ook wel vouwwand of vouwmuur genoemd.
Stel jouw deur samen met een vaste- of meevouwende loopdeur

Vaste- of meevouwende loopdeur

Onze loopdeuren zijn verkrijgbaar in twee varianten: vast en meevouwend. Bij de meevouwende loopdeur vouwen alle delen van de deur mee, waardoor alle vleugels aan één kant liggen wanneer de deur geopend is. De vaste loopdeur is bevestigd aan het kozijn met scharnieren, waardoor de loopdeur op dezelfde plek blijft. Het is daardoor niet mogelijk om de loopdeur mee te vouwen met de overige vleugels.

Inclusief hang- en sluitwerk

Wij leveren onze aluminium harmonicadeuren altijd inclusief het hang- en sluitwerk, dit bestaat uit, sloten, scharnieren, cilinders en deur- en raamkrukken. Het toegepaste hang- en sluitwerk voldoet aan de keurmerken van SKG** en PKVW en wordt standaard geleverd in de kleur aluminium F1. De aluminium harmonicadeuren zijn uitgerust met een deurkruk en voorzien van kerntrekbeveiliging voor extra veiligheid. Het beslag is gemakkelijk te bedienen.

Harmonicadeuren met glas

Bij Toelevering Online worden jouw aluminium harmonicadeuren standaard geleverd met dubbelzijdig gelaagd veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden wanneer het breekt. Tijdens het samenstellen heb je de keuze om HR++ glas te selecteren of te kiezen voor onbeglaasd.

Voordelen harmonicadeur

Bij Toelevering Online bieden wij een vouwwand aan die bekend staat als een harmonicadeur. De naam ‘harmonicadeur’ verwijst naar de manier waarop de deur in elkaar vouwt. Een van de grootste voordelen van de harmonicadeur is dat deze volledig opengevouwen kan worden, waardoor er een grote opening ontstaat. Bovendien geeft de harmonicadeur een moderne en strakke uitstraling, wat het een waardevolle toevoeging aan elk huis maakt.

Aluprof MB-86 profiel

De aluminium harmonicadeuren zijn samen te stellen in één profiel, namelijk het Aluprof MB-86 profiel. Het Aluprof MB-86 profiel is gemaakt van aluminium en biedt uitstekende isolatiewaarden, de isolatiewaarde bedraagt 2.0 W/(m2K)*. Met dit profiel is het mogelijk om zowel meevouwende als vaste loopdeuren samen te stellen. Het Aluprof MB-86 profiel wordt toegepast op zowel 3-delige, 4-delige, 5-delige en 6-delige harmonicadeuren.