Bestel je kunststof buitendeur

Kunststof buitendeur

Ben je op zoek naar een kunststof buitendeur? Bekijk dan de mogelijkheden van Toelevering Online en bestel vandaag jouw kozijnen met supersnelle levertijden.

Onze kunststof buitendeuren kun je simpel en snel samenstellen door te klikken op een van de producten op deze pagina. Zie je jouw gewenste optie niet terug? Stel dan een kozijn geheel naar eigen wens samen met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator.

Buitendeur met paneel of dicht?

Onze kunststof buitendeuren bieden wij aan met een paneel of geheel dicht. Wanneer je kiest voor een deur met paneelvulling bestaat het onderste gedeelte uit een sandwichpaneel en het bovenste deel uit een vak waar glas in geplaatst kan worden. De dichte deuren zijn zeer geschikt als schuurdeur maar ook in veel andere situaties toe te passen. Het grootste verschil tussen de beide opties is de lichtinval die je creƫert.

Paneelvulling

De panelen die toegepast worden bij de buitendeur met paneel zijn afhankelijk van het gekozen profiel. In beide gevallen worden kunststof sandwichpanelen toegepast. Bij het Gealan S9000NL profiel is de PU-isolatie vulling 21mm dik en bij het K-VISION profiel bedraagt de dikte van de isolatie 21.4mm. Daarnaast zijn er verschillen in de maximale afmetingen die mogelijk zijn, bij het K-VISION profiel is de maximale afmeting 3000×2000 mm en bij het Gealan profiel 1300×3000 mm.